Keten48 Apple Sever Katılım 18 Eyl 2019 Konular 23 Mesajlar 199 Tepkime puanı 17 25 Nis 2024 #101 serdar06_65' Alıntı: bende hala 22.3.76 güncellemesi gözüküyor app storede oda bende sorunlu bildirimlerde saat simgesi çıkıyor hep anca sürüm düşürüp sorunu hallettim 2.21.243 sürümü stabil Genişletmek için tıkla ... Bende o sürümü kullanıyordum ama şimdi sürümüz artık kullanılmıyor diye kapandı şimdi bir çözüm bulamadım siz bulabildiniz mi
serdar06_65' Alıntı: bende hala 22.3.76 güncellemesi gözüküyor app storede oda bende sorunlu bildirimlerde saat simgesi çıkıyor hep anca sürüm düşürüp sorunu hallettim 2.21.243 sürümü stabil Genişletmek için tıkla ... Bende o sürümü kullanıyordum ama şimdi sürümüz artık kullanılmıyor diye kapandı şimdi bir çözüm bulamadım siz bulabildiniz mi
Damla Yönetici Co Admin Cep Doktoru İlk 1000! Katılım 13 Haz 2018 Konular 1,110 Mesajlar 5,293 Çözümler 15 Tepkime puanı 4,650 Daha fazla Yaş 40 Konum Türkiye 25 Nis 2024 #102 Keten48' Alıntı: Bende o sürümü kullanıyordum ama şimdi sürümüz artık kullanılmıyor diye kapandı şimdi bir çözüm bulamadım siz bulabildiniz mi Genişletmek için tıkla ... Tweak diyorsanız başka repodan güncel edin repo güncel edilmedi çünkü İpa : deneyebilirsiniz tweak yüklemek yerine iPA - WhatsApp Watusi 3 TrollStore Aşağıdaki Araçlarla Entegre Edilmiştir. (Orijinal WhatsApp'ı değiştirin) • Aletler: Watusi3 OnlineNotify Stalky Tüm Araçların Kilidi Açıktır Bildirim TrollStore iCloud Yedek Destekler. Esing test ediniz.. Sürüm: 24.17.78 iPA: Hidden content v24.24.83 sürüm yeni iPA: Hidden content trappledestek.com
Keten48' Alıntı: Bende o sürümü kullanıyordum ama şimdi sürümüz artık kullanılmıyor diye kapandı şimdi bir çözüm bulamadım siz bulabildiniz mi Genişletmek için tıkla ... Tweak diyorsanız başka repodan güncel edin repo güncel edilmedi çünkü İpa : deneyebilirsiniz tweak yüklemek yerine iPA - WhatsApp Watusi 3 TrollStore Aşağıdaki Araçlarla Entegre Edilmiştir. (Orijinal WhatsApp'ı değiştirin) • Aletler: Watusi3 OnlineNotify Stalky Tüm Araçların Kilidi Açıktır Bildirim TrollStore iCloud Yedek Destekler. Esing test ediniz.. Sürüm: 24.17.78 iPA: Hidden content v24.24.83 sürüm yeni iPA: Hidden content trappledestek.com
Keten48 Apple Sever Katılım 18 Eyl 2019 Konular 23 Mesajlar 199 Tepkime puanı 17 25 Nis 2024 #103 Damla' Alıntı: Tweak diyorsanız başka repodan güncel edin repo güncel edilmedi çünkü İpa : deneyebilirsiniz tweak yüklemek yerine iPA - WhatsApp Watusi 3 TrollStore Aşağıdaki Araçlarla Entegre Edilmiştir. (Orijinal WhatsApp'ı değiştirin) • Aletler: Watusi3 OnlineNotify Stalky Tüm Araçların Kilidi Açıktır Bildirim TrollStore iCloud Yedek Destekler. Esing test ediniz.. Sürüm: 24.17.78 iPA: Hidden content v24.24.83 sürüm yeni iPA: Hidden content trappledestek.com Genişletmek için tıkla ... Hocam bu sürümü denedim yüklediğim de kabul et ekranı geliyor kabul et dediğim de atıyor
Damla' Alıntı: Tweak diyorsanız başka repodan güncel edin repo güncel edilmedi çünkü İpa : deneyebilirsiniz tweak yüklemek yerine iPA - WhatsApp Watusi 3 TrollStore Aşağıdaki Araçlarla Entegre Edilmiştir. (Orijinal WhatsApp'ı değiştirin) • Aletler: Watusi3 OnlineNotify Stalky Tüm Araçların Kilidi Açıktır Bildirim TrollStore iCloud Yedek Destekler. Esing test ediniz.. Sürüm: 24.17.78 iPA: Hidden content v24.24.83 sürüm yeni iPA: Hidden content trappledestek.com Genişletmek için tıkla ... Hocam bu sürümü denedim yüklediğim de kabul et ekranı geliyor kabul et dediğim de atıyor
Canbulut19 Apple Sever İlk 1000! Katılım 18 Tem 2018 Konular 63 Mesajlar 217 Çözümler 3 Tepkime puanı 156 25 Nis 2024 #104 Keten48' Alıntı: Hocam bu sürümü denedim yüklediğim de kabul et ekranı geliyor kabul et dediğim de atıyor Genişletmek için tıkla ... trollstore olmayanı atacaklardı troolstore yok ise atar. arkadaşım.
Keten48' Alıntı: Hocam bu sürümü denedim yüklediğim de kabul et ekranı geliyor kabul et dediğim de atıyor Genişletmek için tıkla ... trollstore olmayanı atacaklardı troolstore yok ise atar. arkadaşım.
Keten48 Apple Sever Katılım 18 Eyl 2019 Konular 23 Mesajlar 199 Tepkime puanı 17 25 Nis 2024 #105 Canbulut19' Alıntı: trollstore olmayanı atacaklardı troolstore yok ise atar. arkadaşım. Genişletmek için tıkla ... TrollStore ile kuruyorum bugün öğlene kadar 24.2.1 sorunsuz çalışıyordu. Ancak sürüm artık kullanılmıyor diye uyarı verdi
Canbulut19' Alıntı: trollstore olmayanı atacaklardı troolstore yok ise atar. arkadaşım. Genişletmek için tıkla ... TrollStore ile kuruyorum bugün öğlene kadar 24.2.1 sorunsuz çalışıyordu. Ancak sürüm artık kullanılmıyor diye uyarı verdi
K kan_kirmizi Apple Sever Katılım 1 May 2024 Konular 0 Mesajlar 16 Tepkime puanı 1 Daha fazla Yaş 45 4 May 2024 #106 AmiraL' Alıntı: Tweak: Watusi 3 for whatsApp Açıklama. WhapsApp Messenger için mükemmel özelikler ekler Repo: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Versiyon: 1.2~b3 Uyumluluk: iOS 10 - 16.2 Düzenleme: @DeliTurK Ekli dosyayı görüntüle 9560Ekli dosyayı görüntüle 9561Ekli dosyayı görüntüle 9562 Genişletmek için tıkla ... Tşk
AmiraL' Alıntı: Tweak: Watusi 3 for whatsApp Açıklama. WhapsApp Messenger için mükemmel özelikler ekler Repo: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Versiyon: 1.2~b3 Uyumluluk: iOS 10 - 16.2 Düzenleme: @DeliTurK Ekli dosyayı görüntüle 9560Ekli dosyayı görüntüle 9561Ekli dosyayı görüntüle 9562 Genişletmek için tıkla ... Tşk