konuşmalar artık gitmiştir. Ama fotoğraf ve videoları geri alabilirsin.
Yedekleme yapılmadıysa Geri getirmenin bir yolu yoktur.konuşmalar artık gitmiştir. Ama fotoğraf ve videoları geri alabilirsin.
Yanlış veya eksik ifade ettim sanırım,
Kişinin göndermiş olduğu mesajı silmesine rağmen önceden görebiliyordum, attık göremiyorum, bundan bahsediyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
watusi de o özellik açık olmalı .. Sohbet bölümü lisanslı watusilerde sorunsuz çalışmalı ..
Forumdaki yönlendirme ile fouad’s repo’dan indirdim, sanırım lisanlı değil![]()
lisanslı yüklenen korsan repolardan bulabilirsin..
Tavsiye edebileceğiniz repo var mı acaba ?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bu repolaarda var ise test ediniz..
İki repoda da watusi yok ne yazık ki..
İki repoda da watusi yok ne yazık ki..
vardır burda her tweak yüklemeyin sadece watusi için test ediniz.. bagımlılıkla beraber yüklenmeli ..
Bu listeden mutlaka vardır
Rehber - Rootless tweak barındıran repo adresleri
Bu repolara sürekli olarak tweak eklenmektedir. Rootless tweak yapıp da destek bulamayanlar bu repolardan istedikleri birçok şeyi bulabilirler. Şuanda 78 adet repo bulunmakta fakat yeni repolar buldukça konuyu güncel tutacağım. Rootless Uyumlu Tweak Listesi İçin Hidden content Repolar Hidden...trappledestek.com
![]()
Kırmızı ile işaretlediklerimi kurmak istediğimde mavi ile işaretlediklerim de kurulacak gibi altlarında amblem çıkıyor,
Ama kuyrukta sadece 2 tane gözüküyor
![]()
Lisanssız olsa bile o özellik kullanılıyor watuside yeni sürüm whatsaplarda lisanssız olanlar sürüm yüzünden kullanılamıyor önerim troll ile yüklenen watusiy ipa kulanman sana vereceğim adımları uygula önce watusiyi kaldır icleaner pro ayar dosyaları kısmından watusi ayarlarını sil ve temizle icleaner ile ve orjinal whatsabı appstore den kur ve sürümünü appstore++ ile 25.3.80 sürüme düşür ve inject yapmak için verdiğim uygulamayı trool ile cihaza kur bu whatsaba watusi creakı inject yapmak için önemliiOS 16.5 sürümü iPhone 11 Dopamine jailbreak kullanıyorum.
Watusi 3 for whatsapp’ta kişinin silmiş olduğu mesajları görme ayarına müdahale edemiyorum, haliyle kişilerin sildikleri mesajları göremiyorum.
Bu konuda ne yapabilirim ?
Lisanssız olsa bile o özellik kullanılıyor watuside yeni sürüm whatsaplarda lisanssız olanlar sürüm yüzünden kullanılamıyor önerim troll ile yüklenen watusiy ipa kulanman sana vereceğim adımları uygula önce watusiyi kaldır icleaner pro ayar dosyaları kısmından watusi ayarlarını sil ve temizle icleaner ile ve orjinal whatsabı appstore den kur ve sürümünü appstore++ ile 25.3.80 sürüme düşür ve inject yapmak için verdiğim uygulamayı trool ile cihaza kur bu whatsaba watusi creakı inject yapmak için önemli
yükleZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
inject dosyası zipli şekilde dosyalarımın içine atZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
aşağıdaki özellikleri destekler
- Watusi - 1.2.58
- WatusiTools - 2.5.6
- OnlineNotify - 3.4.13
- Stalky - 4.1.37
- ContactSync - 1.1.13
Trollfoolsu aç içinde whatsabı bul ve tıkla inject kısmına tıkla ve dosyalarıma attığın zipli Alltweaks seç ve yükle whatsap watusiye gir ve mail adres ile hesap aç sonuçları buraya yaz bildirim desteklemez
Sen önce orjinal whatsap ile yedek alıp iclouda yedeklersin ne olur ne olmazBu adımları izlediğimde whatsapp geçmişindeki mesajlar-medya silinir mi ?
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.