Çözüldü Watusi silinen mesajı göremiyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Aemred

Apple Sever
Konular
7
iOS 16.5 sürümü iPhone 11 Dopamine jailbreak kullanıyorum.

Watusi 3 for whatsapp’ta kişinin silmiş olduğu mesajları görme ayarına müdahale edemiyorum, haliyle kişilerin sildikleri mesajları göremiyorum.

Bu konuda ne yapabilirim ?

Son düzenleme:
Yedekleme yapılmadıysa Geri getirmenin bir yolu yoktur. konuşmalar artık gitmiştir. Ama fotoğraf ve videoları geri alabilirsin.

Yanlış veya eksik ifade ettim sanırım,

Kişinin göndermiş olduğu mesajı silmesine rağmen önceden görebiliyordum, attık göremiyorum, bundan bahsediyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yanlış veya eksik ifade ettim sanırım,

Kişinin göndermiş olduğu mesajı silmesine rağmen önceden görebiliyordum, attık göremiyorum, bundan bahsediyorum.

watusi de o özellik açık olmalı .. Sohbet bölümü lisanslı watusilerde sorunsuz çalışmalı ..
1744574814792.png

watusi de o özellik açık olmalı .. Sohbet bölümü lisanslı watusilerde sorunsuz çalışmalı ..

Forumdaki yönlendirme ile fouad’s repo’dan indirdim, sanırım lisanlı değil
efcd6025840cac16e69e02bb1906459a.jpg

İki repoda da watusi yok ne yazık ki..

Bu listeden mutlaka vardır

vardır burda her tweak yüklemeyin sadece watusi için test ediniz.. bagımlılıkla beraber yüklenmeli ..

Söylediğiniz repodan indirdim
3e99ded40744ce38c0074f83c553fcaa.jpg

Sonrasında kurulu olanları kontrol ettiğimde farklı repodan indirilmiş olan tweak gözüktüğünü fark ettim, bunu kaldırmıştım
e9d41aeb5846d638e43ed91671adb582.jpg

Mevcut durumda whatsapp’a giremiyorum, uygulamadan atıyor.

Son indirilen tweak’i kaldırınca sorun çözülüyor

Bu listeden mutlaka vardır

Bu listedeki kaynakları kaydettim, bazıları sorunlu gözüküyor. Mevcut aktif olan kaynaklardaki bütün watusi’leri denedim, olmadı

2c9b071914b83af09a7c989b0648dad4.jpg

Kırmızı ile işaretlediklerimi kurmak istediğimde mavi ile işaretlediklerim de kurulacak gibi altlarında amblem çıkıyor,

Ama kuyrukta sadece 2 tane gözüküyor
952219c28fb94516593a1c0257fc30f5.jpg

2c9b071914b83af09a7c989b0648dad4.jpg

Kırmızı ile işaretlediklerimi kurmak istediğimde mavi ile işaretlediklerim de kurulacak gibi altlarında amblem çıkıyor,

Ama kuyrukta sadece 2 tane gözüküyor
952219c28fb94516593a1c0257fc30f5.jpg

daha önce indirdiginiz watusi watusitolls olanlRI KALDIRIP baska repodan çakışan bagımlılık indiriyor ise. o repou kaldırıp myrepo dan tekrar deneyin..

iOS 16.5 sürümü iPhone 11 Dopamine jailbreak kullanıyorum.

Watusi 3 for whatsapp’ta kişinin silmiş olduğu mesajları görme ayarına müdahale edemiyorum, haliyle kişilerin sildikleri mesajları göremiyorum.

Bu konuda ne yapabilirim ?
Lisanssız olsa bile o özellik kullanılıyor watuside yeni sürüm whatsaplarda lisanssız olanlar sürüm yüzünden kullanılamıyor önerim troll ile yüklenen watusiy ipa kulanman sana vereceğim adımları uygula önce watusiyi kaldır icleaner pro ayar dosyaları kısmından watusi ayarlarını sil ve temizle icleaner ile ve orjinal whatsabı appstore den kur ve sürümünü appstore++ ile 25.3.80 sürüme düşür ve inject yapmak için verdiğim uygulamayı trool ile cihaza kur bu whatsaba watusi creakı inject yapmak için önemli
yükle
inject dosyası zipli şekilde dosyalarımın içine at
aşağıdaki özellikleri destekler
  • Watusi - 1.2.58
  • WatusiTools - 2.5.6
  • OnlineNotify - 3.4.13
  • Stalky - 4.1.37
  • ContactSync - 1.1.13

Trollfoolsu aç içinde whatsabı bul ve tıkla inject kısmına tıkla ve dosyalarıma attığın zipli Alltweaks seç ve yükle whatsap watusiye gir ve mail adres ile hesap aç sonuçları buraya yaz bildirim desteklemez

Son düzenleme:
Lisanssız olsa bile o özellik kullanılıyor watuside yeni sürüm whatsaplarda lisanssız olanlar sürüm yüzünden kullanılamıyor önerim troll ile yüklenen watusiy ipa kulanman sana vereceğim adımları uygula önce watusiyi kaldır icleaner pro ayar dosyaları kısmından watusi ayarlarını sil ve temizle icleaner ile ve orjinal whatsabı appstore den kur ve sürümünü appstore++ ile 25.3.80 sürüme düşür ve inject yapmak için verdiğim uygulamayı trool ile cihaza kur bu whatsaba watusi creakı inject yapmak için önemli
yükle
inject dosyası zipli şekilde dosyalarımın içine at
aşağıdaki özellikleri destekler
  • Watusi - 1.2.58
  • WatusiTools - 2.5.6
  • OnlineNotify - 3.4.13
  • Stalky - 4.1.37
  • ContactSync - 1.1.13

Trollfoolsu aç içinde whatsabı bul ve tıkla inject kısmına tıkla ve dosyalarıma attığın zipli Alltweaks seç ve yükle whatsap watusiye gir ve mail adres ile hesap aç sonuçları buraya yaz bildirim desteklemez

Bu adımları izlediğimde whatsapp geçmişindeki mesajlar-medya silinir mi ?

Geri