- Konular
- 50
12.4 uyumlumu
Üst tarafta Facebook Mail bildirimleri olan tweak hangisidir ,paylaşırsan sevinirimAçıklama: WhatsApp Hepsi Bir arada Tweak ful
Repo:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Sürüm ; 1.1.10
Author: Fouad Raheb
Uyumluluk: iOS 11 -12
Ekli dosyayı görüntüle 1510
Ekli dosyayı görüntüle 1511
OpenNotifierÜst tarafta Facebook Mail bildirimleri olan tweak hangisidir ,paylaşırsan sevinirim
Hangi icon pack kullanıyorsunuz ismini verebilir misiniz bu diablowsky iconlarını hiç biryerden indirem3dimOpenNotifier
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.bu repodan indirdim ben diablowsky iconlarını
Bu şekilde geldi
Teşekkürler hallettimZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.bu repo adresini ekleyerek opennotifier12-tateu tweakini yükleyiniz aynı zamanda bağımlılık olarak aynı repo adresinden libmoorecon otomatik yüklenmez ise siz kendiniz yükleyiniz en son olarakta icon paketi yüklemelisiniz benim kullandığım opennotifier flat icon pack var onu yükşeye bilirsiniz tabi bunlar için ios sisteminizin 12-12.4 sürümleri arasında olması gerekiyor
Watuside kişi engelleme nasıl yapılır?
Linki neden goremiorum bn acabaAçıklama: WhatsApp Hepsi Bir arada Tweak ful
Sürüm ; 1.1.10
diger güncelemesini ..Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.sayfamızdan indirebilirsiniz..
HAla link goremiyorumAçıklama: WhatsApp Hepsi Bir arada Tweak ful
Sürüm ; 1.1.10
diger güncelemesini ..Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.sayfamızdan indirebilirsiniz..
Link olmadığından olabilir güncel sürümünü Repodan indireceksinizHAla link goremiyorum
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.