Herkese merhabalarWhatsapptan hiçbir şekilde belge veya resim gönderemiyorum yanda ! işareti çıkıyor yardımcı olabilecek arkadaş varsa mutlu olurum
yükledim kaldırdım ondan sonra oldu sanırım.Sonra detaylı temizlik(virüs) yaptım yeniden kurdum olmadıWatusi gibi veya bunun gibi başka tweak yüklümü
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yükledim kaldırdım ondan sonra oldu sanırım.Sonra detaylı temizlik(virüs) yaptım yeniden kurdum olmadı
deneyelim bakalım kardeşimteşekkür ederim
Normal whatsap kullanayım diyorum onda da göndermiyor
Buna benzer sorun bendede olmuştu bendeki resim gönderirken ekran beyaz kalıyordu bir çok kaynaktan araştırıp sonunda Jb li telefonlarda whatsapp böyle birşey yaptığını anladım bir türlü çözümünü bulamadım. Sendekide buna benzer, Ayarlar kısmından whatsapp daki tüm bildirimleri fotoğraf okuma yazma v.s. hepsini kaldırı ptekrar açınca düzeliyor en son galeriden paylaş seçeneği ile fotoğraf v.s. gönderiyorum o şekilde sorun olmuyor.
İşate wp nin kendisi hata veriyor silip tekrar yüklemeyi denedinmi bide
Crack limi cracksizmiydi watusi
Yok kardeşimBlockyouX varsa sil, bu yapıyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yok kardeşim
Yok kardeşim
NASIŞL KAPATIYORUMSilmene gerek yok icleaner ile kapa sonra respring at wp ye bak eğer fotoraf atıyorsa o kapatmış olduğun tweak i sil ama dikkat yanlış bir şeyi kapatma
NASIŞL KAPATIYORUMBİRDE HEPSİNİ SİLDİM JEİL TEKRAR YAPTIM YİNE AYNI OLDU
YOO TELEFONU KAPATIP AÇTIM MI JB DEVRE DIŞI KALINCA SORUN YOK.HİÇBİR TWEAK AKTİF OLMASA BİLE SAFE MOD DAHİL YİNE GÖNDERMİYORJb de değilkende yapıyormu ?
Eğer yapıyorsa tek çözüm restore
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.