Tekrar merhabalar,
Hiçbir işlemde atlama olmadı ve son işleme kadar geldim. Cihazı DFU moda almama rağmen bilgisayarda herhangi bir hareketlenme olmuyor. Ana flash bellek bir portta, cihazı DFU moda almak için kullanacağımız kablo bir başka portta olmalı değil mi?
Maalesef bilgisayarımda 3.0 usb portu yok! Demekk ki neden buymuş, sağlık olsun..Doğrudur 3.0 portlarında olmalılar
Nerede gözükmüyor anlamış değilim daha açıklayıcı sorun sorularınızhackingtosh dmg imaajı gözükmüyor hocam
Tekrar merhabalar,Doğrudur 3.0 portlarında olmalılar
Özür dilerim ne demek istediğinizi anlamadım..
Anladım kardeşim hangi yolla jb yapmaya çalıştınız@BAKIMOĞLU Sizi de yoruyorum ama ben de onu kastetmiştim zaten.. Checkra1n ikonu gelmeyince herhangi bir kurulum da gerçekleşmedi haliyle..
Daha önceki mesajlarımda da belirttiğim gibi açtığınız bu konunun içeriğini harfiyen uyguladım..Anladım kardeşim hangi yolla jb yapmaya çalıştınız
Anladım kardeşim sanayide araba bakımı yaptırıyorum kusura bakma kafam karışık birasDaha önceki mesajlarımda da belirttiğim gibi açtığınız bu konunun içeriğini harfiyen uyguladım..
Rica ederim, kolay gelsin, allah kaza bela vermesin..Anladım kardeşim sanayide araba bakımı yaptırıyorum kusura bakma kafam karışık biras
Normal Mac OS kurulumu yapalım sana Kuruluma geçince iletişime geç benimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?