O uyarı reklam engelleyici kullanıyorsunuz lütfen kapatın şeklinde
İyi de reklam engelleyici kullanmayan var mı. Reklam engelleyici yi kapattıktan sonra ne anlamı var ki. CyDown da reklam olayı kapalı zaten
Bu sorunun tek çözümü minimal host blocker kurmak kiiimo repoda var şu an ben kullanıyorum cydown daki reklam engellemeyi kapatıp başka reklam engelleyici varsa kaldırıp Minimal Host Blocker yükleyin bende işe yaradı
Bu sorunun tek çözümü minimal host blocker kurmak kiiimo repoda var şu an ben kullanıyorum cydown daki reklam engellemeyi kapatıp başka reklam engelleyici varsa kaldırıp Minimal Host Blocker yükleyin bende işe yaradı
Bu repo da böyle bir tweak yok

@Baskan evet trabzonluyum
Repoya yeni sürüm ü ekliyor arkadaşlarım şu an bitince güncellersiniz
Yanlız birşey dikkatimi çekti çok fazla yüklü tweakiniz var bu kadar fazla tweakle cihazınız kağnı gibi çalışır ve sorun çıkması çokdaha yüksek ihtimal bilginize
Bu tweakler in bir çoğu sistem tweakleri toplasan 20 tweak ancak vardır.
Trabzonda mı yaşıyorsunuz
Ekli dosyayı görüntüle 602Hocam birazdan yeni versiyonu ekliyoruz repoya güncellerseniz sorununuz büyük ihtimalle ortadan kalkıcaktır çünkü bende yeni sürüm kurulu ve sorunsuz çalışıyor
Hocam az sonra ekliyorum sözNeden yüklenmedi ki
Hocam repoya ekledik güncel sürümü ios11 de çalışıyor bilginizeNeden yüklenmedi ki
Güncellediktem sonra düzelmediyse adına üzüldüm bende sıkıntısız çalışmakta bu sürüm fotoda görüldüğü üzere@serif61 maalesef düzelmedi kardeşim
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.