- Konular
- 154
evet bunlar o repodaki ücretli olan widgetler o yüzden kuramıyorsunuz.
evet bunlar o repodaki ücretli olan widgetler o yüzden kuramıyorsunuz.
Bunlar çok güzel özellikle kırmızılı olan. Ancak o repodan kuramıyorum. Cydia izin vermiyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba, şu 2 resimdeki saat widgetın ismini bilen var mı? Çok aradım ancak bulamadım :/
Üsttekini xarold da gördüm..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ekli dosyayı görüntüle 229
AÇIKLAMA: indirdiğiniz dosyaları var/mobile/library/LockHTML ve SBHTML klasörüne atıp XenHTML ile aktif etmeniz gerekmektedir.
Xenhtml ayarlarının aktif olması için XenInfo kurulu olması gerekmektedir. Xarold reposundan yada verdiğim deb dosyası ile kurabilirsiniz..
XenInfo Deb:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Flexy widget-Türkçe
LS EW197_N LockHTML
Ekli dosyayı görüntüle 230
HTC ANİMATED WİDGET TÜRKÇE( TAVSİYE EDİLİR) Türkçeleştirme için @serif61 e teşekkürler.
LİNK:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Not: iwidgets klasörüne atıp Xenhtml ile aktif ediniz.
(Not hareketli isim kısmını Lockbackground.html dosyasını metin düzenleyici ile açıp değiştirebilirsiniz.)
ÜCRETSİZ WİDGETLERİ İNDİRMEK İÇİN BAZI REPO ADRESLERİ;
https//evelyn-ynam.yourrepo.com
AYRICA TÜRKÇE'YE ÇEVRİLMESİNİ İSTEDİĞİNİZ WİDGET LERİNİZİ BU BAŞLIK ALTINDA İLETEBİLİRSİNİZ..
Hangisini kurdunuz? Xenhtml kurduysanız eğer, xeninfo da kurmanız gerekiyor. Yoksa çalışmaz hava durumı widgetleri
Yahoo şehir kodunu girmen gerekiyor. Google bulabilirsin. Kendi şehrinin şehir kodunu
Hemen bakayımHocam şunu çevirebilir misin ?Ekli dosyayı görüntüle 1313
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.