Fitinci
Apple Sever
Teşekkür ederimMerhaba arkadaşlar sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz
* Gizli metin: alıntı yapılamaz. *
Teşekkür ederimMerhaba arkadaşlar sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz
TeşekkürMerhaba arkadaşlar sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz
TeşekkürlerMerhaba arkadaşlar sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz
teşekkürlerMerhaba arkadaşlar sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz
Truecaller kalsın arkadaşlar premium da isteyebilir siz Tweak ayarları yapıp tamam diyin saten aramalarda çalışacaktır Doğrumu hocam öyle anladım @ROOTRX
Ekli dosyayı görüntüle 12855
Böyle hata alıyorum normal mıMerhaba arkadaşlar sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz
Deneyelim bakalımMerhaba arkadaşlar sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz
Neden böyle yapar herşeyi denildiği gibi yaptımMerhaba arkadaşlar sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz
Hocam çözdün müBöyle hata alıyorum normal mı
AppStore dan indirdim de giriş ekranında kalıyor11.8.11 versiyonunu dene ipa arşivde var
Bu hata sunucu hatasi gibi gorunuyor eger sistem surumu degismediyse yani tek yaptigin succesion ile sifirlamaksa bu seninle alakali bi durum degil Truecaller in sunuculariyla alakali. Sunucu ip adresinide engellemis bu yuzden datalarida cekemiyor olabilirsin. Oneri olarak ip adresini degistirmeni konuda bulunan Truecaller ipa ile uygulama kurulumunu tekrar yapmani ve tweak sifirdan tekrar kurmani oneririm.Böyle hata alıyorum normal mı
önce 11.8.11 sürümünü kur giriş yap çalıştığını görürsün ardından 11.43.12sürümünü üstüne yükle çalışmaya devam eder. (benim sorunum böyle çözüldü)Böyle hata alıyorum normal mı
TesekkurlerMerhaba arkadaşlar sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.