Merhaba arkadaşlar sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz
* Gizli metin: alıntı yapılamaz. *
.Merhaba arkadaşlar sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz
TeşekkürlerMerhaba arkadaşlar sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz
TşkMerhaba arkadaşlar sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz
Nasıl acabaMerhaba arkadaşlar sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz
TeşekkürMerhaba arkadaşlar sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz
ne yaparsam yapayım son sürüm çalışmadı kod 400 hatası 11.8.11 sürüm stabil üstüne 11.43.12 ipa yüklersem bu seferde telefon ayarlarındaki engelleme ayarları gelmiyor ama sonuçda yellospages verileri bir kez aldımı yeter daha sonra truecallerin kalmasına gerek varmıönce 11.8.11 sürümünü kur giriş yap çalıştığını görürsün ardından 11.43.12sürümünü üstüne yükle çalışmaya devam eder. (benim sorunum böyle çözüldü)
abi şey dene appstore ülkeni abd yap orijinal 11.8.11 sürümünü indir çalıştığını kontrol et sonra en güncel sürümüne güncellene yaparsam yapayım son sürüm çalışmadı kod 400 hatası 11.8.11 sürüm stabil üstüne 11.43.12 ipa yüklersem bu seferde telefon ayarlarındaki engelleme ayarları gelmiyor ama sonuçda yellospages verileri bir kez aldımı yeter daha sonra truecallerin kalmasına gerek varmı
saolll kardesMerhaba arkadaşlar sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz
GüzelMerhaba arkadaşlar sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz
Merhaba arkadaşlar sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz
DeneyeceğimMerhaba arkadaşlar sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***teşekkürler
tşkMerhaba arkadaşlar sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz
tskMerhaba arkadaşlar sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz
TskBugün tweakı kurdum sonrasında gelen aramalarda telefonda takılma oldu ve aramaları cevaplayamadım muhtemelen hala tam olarak çalışmıyor.
- ios 14.3
TeşekkürlerMerhaba arkadaşlar sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz
teşekkürlerMerhaba arkadaşlar sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?