DemirFunda
Apple Sever
- Konular
- 0
çok teşekkürlerTrAppleDestek bünyesinde yeni açılan* Gizli metin: alıntı yapılamaz. *Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.güncellenmiş konu mevcuttur. Foruma kayıt olup güncel konuyu inceleyebilirsiniz. Ayrıca Jailbreak ve alaklı sorunlarınızı ve sorularınızıZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.kategorisinde konu açarak detaylı/anlaşılır ve nezaket kuralları içerisinde çözüm için yanıt almayı bekleyebilirsiniz. İlgili yeni 2.forum sitemiz hakkında detaylı bilgilendirme duyurusu yönetim kadrosundan veya Trappledestek kurucumuz @DeliTurK tarafından uygun bir zamanda yapılacaktır. İyi forumlar..
--------------------------------------------------------------------------------------
Merhaba arkadaşlar sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz
* Gizli metin: alıntı yapılamaz. *