- Adım
- Ahmetcan
- Cihaz
- iPhone 14 Pro Max
- Konular
- 632
@Burak21 8.arkadaşımız lisanslı tweak hak etmiştir.. şimdiden hayırlı olsun.Dleasy ( Bende istıyorum )
@Burak21 8.arkadaşımız lisanslı tweak hak etmiştir.. şimdiden hayırlı olsun.Dleasy ( Bende istıyorum )
9. Arkadaşımız @baracuda33 lisanslı tweak kazanmaya hak etmiştir şimdiden hayırlı olsun diyelim.bende istiyorum (Notchification )
Beni neden atladınz ki ben de istiyorum
Bana da bana da. Dleasy olursa çok mutlu olurum.
Çok teşekkür ediyorum sağ olun11. üyemiz lisanslı tweak kazanmıştır şimdiden hayırlı olsun diyorum. hediye verilecek
Hocam beklemedeyim hala.12. üyemiz @bitlimitil lisanslı tweak kazanmıştır şimdiden hayırlı olsun ..
almayanlar gruptan yazsın lütfen
Hocam beklemedeyim hala.
Devrim hoca ve diğer Adminlerimniz candır.Selam dostlar bu grubu tanıdığımdan beri çok yol katetti Devrim hocayla belki hatırlamaz Watsap üzerinden 1-2 defa canlı bağlantı yoluyla jb sorunlarımı çözdü şimdide hem forum hemde Telegram üzerinden herkese yetişmeye çalışıyor valla buda yetmez gibi birde hediye dağıtıyor. Ne söylesek az gelir Allah var etsin yolun açık olsun bu güzel hediye için tekrar teşekkür ederim
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.