nasıl alıyoz hocam9. Arkadaşımız @baracuda33 lisanslı tweak kazanmaya hak etmiştir şimdiden hayırlı olsun diyelim.
Halen alamadım ? Gruptanda yazdım ama ?@HorhoriS 7. lisanslı tweak Alacaklı kişimiz .. şimdiden hayırlı olsun.
Halen alamadım ? Gruptanda yazdım ama ?
9. Arkadaşımız @baracuda33 lisanslı tweak kazanmaya hak etmiştir şimdiden hayırlı olsun diyelim.
Devrim hocam emeğine sağlık. Bayağı uğraştırdım seni kusura bakma tekrar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
telegram gurubuna yaz ordan yardımcı oluyorlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bekleyin .. arkadaşım. grupta bekleyin.. verilecek denmiş.. aceleniz yok .. sırayla .. parayla herşey.. grupta bekleyin. yazacagız.. alacaksın .. bir.. yıllardır üyeyiyim yüzlerce mesajım var demene gerek yok biz kim ne zaman üye olmuş mesaj kactane .. niçin yorrum etmişler biliyoruz .. saten...
Katılım 25 Şub 2020 tarihin senin yıllardır burdayım demen gerekmez.. alacaksın tweak yeterki beklemeyi bilin.. biraz sabır.
bekleyin .. arkadaşım. grupta bekleyin.. verilecek denmiş.. aceleniz yok .. sırayla .. parayla herşey.. grupta bekleyin. yazacagız.. alacaksın .. bir.. yıllardır üyeyiyim yüzlerce mesajım var demene gerek yok biz kim ne zaman üye olmuş mesaj kactane .. niçin yorrum etmişler biliyoruz .. saten...
Katılım 25 Şub 2020 tarihin senin yıllardır burdayım demen gerekmez.. alacaksın tweak yeterki beklemeyi bilin.. biraz sabır.
Hocam gruba nasıl dahil olacam bilemedim
İlk defa cydiadan tweakim oldu trappledestek ekibine ve emeği geçen devrim hocama teşekkür ederim.
Telegram grubundan hocama iletildi teşekkür ederizLisans almayan kim varsa akşam 9 dan sonra verilecek gruptan kaç kez yazıldı lütfen seslenin
bende alabilir miyim@Cancan32 ve @DeliTurK önderliginde .. Packix reposundan istedikleri tweakleri hediye ediyorlar .. bizden önceden alamamış üyeler yazsınlar lütfen ..Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.kazananları açıkladıklarımız gruptan deliturk ve cancan32 üyeelerimize yazmaları
50 mesaj üzeri olanlar.. tweak issmi .. ve istıyorum demeleri ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?