Dreamarmymen
Apple Sever
- Konular
- 9
altstore yükledim pc ama kısa yolunu bulamıyorumaltsigner zaten uncoveri telefona yükledi
3utools ile ayrı neyi yüklücez?
altsigner zaten uncoveri telefona yükledi
altstore yükledim pc ama kısa yolunu bulamıyorum
yani indirdiğim uncoveri prfilden güven dedim kurdum silip dediğiniz gibi yüklemek gerekiyorAltsignerın iki görevi var ilk önce uncoverı resmi hale getiriyor ipayı imzalıyor sonra da alttan instal dediğinde telefona kuruyor ben sadece ipayı imzalattıktan sonra ipayı altsigner ile değilde 3utools ile kurdum ipayı altsigner a imzalat imzalı ipayıda 3utools ile kur bende şahsen böyle kurdum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yani indirdiğim uncoveri prfilden güven dedim kurdum silip dediğiniz gibi yüklemek gerekiyor
Aynen
arkadaştan allah razı olsun sabahtan beri uğraşıyorum sonunda oldu
instal dediğimde failed diyor hata ama nerde
12.10.6.2 İtunes
ink lütvenWindows 10 kullanıyorsanız iCloud u Microsoft üzerinden kurmayın Apple dosyasını seçmeniz gerekiyor bundan dolayı dışardan iCloud’u indirip kurun
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ipad air 3 hata verdi unc0ver cihaza yüklendi ama kurulum yapmıyorAltsigner ile Unc0ver 13.5 Yükleme
Herkese merhalar ios 13.5 Unc0ver çıktı ve Altstore minimum windows 10 istiyor.
Bu yüzden sizlere Altsigner ile Unc0ver yüklemeyi anlatacağım.
-İlk önce bilgisayarınızda itunes güncel sürüm yüklü olmalıdır.
-Bilgisayarınızda antivirüs programı varsa kapatın.
- Unc0ver 5.0.0 sürümünü resmi sayfasından indirin.(Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.)
Ardından burdan Altsigner uygulamasını bilgisayarınıza indiriyorsunuz.
[Hidden content]
-Uygulamayı bilgisayarınıza indirdikten sonra kurulumunu yapın daha sonra Uygulamayı açın.
Ekli dosyayı görüntüle 9718
-Uygulamız açıldı resimde gösterildiği gibi
Appleid Şifre Udid ve İpa mızı seçiyoruz.
-Udidini öğrenmek için itunes programını açıyoruz. Bunun içinde aşağıdaki resme bakabiliriniz.
Ekli dosyayı görüntüle 9719
-İşlemleri yaptıktan sonra start diyoruz. Telefonumuza bir doğrulama kodu geliyor onu Altsignerdeki ekranımıza giriyoruze Altsignere Unc0ver yükleniyor.
Ekli dosyayı görüntüle 9720
-Şimdi tek bir işlemimiz kaldı Altsignere gelen Unc0veri install diyip telefonumuza yükletiyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 9721
Evet işlemler bu kadar.
Bu işlemlerden sonra telefonumuzdan unc0ver uygulaması için güven diyoruz ayarlar genel profilden.
Daha sonra unc0ver uygulasını açıp jailbreak diyoruz ilkinde telefon kapanıp açılıyor daha sonra tekrar jailbreak diyoruz telefon kapanıp açıldıktan sonra Cydia ekranımıza geliyor ve başarıyla tamamlamış oluyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 9722
Kendim bundan yaptım ve ilk seferde oldu ?Kardeşim bu araç ile yükleyince, uncover 3. Taraf uygulama olarak algılıyor ve işe yaramıyor, tek çözüm altstore
Cydiadan reprovision tweakını indir ve imzalaArkadaşlar Altstore ile jb yaptım bende ancak 7 gün süresi varmış sanırım imzalama çözümü nedir destek lütfen
Error for ‘(null)’: This app could not be installed because there’s already 3 signed apps installed. Automatic signing needs at maximum 2 apps installed to your accountCydiadan reprovision tweakını indir ve imzala
Bu hatayı alıyorum
ipa Dosyasını burada verilen linkden indirdim ama sürekli bu hatayı veriyor.
Eyvallah hocam bu yöntemle olduAltsigner a appid şifre ve uncover tanıttıktan sonra start diyosun altsigner ın alt sayfasında uncoverın imzalanmış hali çıkıyor yanındada install çıkıyor burdan instal diyip telefonuna kurma altsigner aynı zamanda imzaladığı uncover ipasını masaüstüne bir klasörde kaydediyor klasördenki imzalı ipayı masaüstüne çıkartıyosun 3utools u açıp normal ıygışama yükler gibi yüklüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?