Hocam Twitterrific uygulamasını premium hale getirmeniz mümkün mü?
Twitter için daha sade bir de takip ettiğin kişilerin beğendiği şeyler ekranına düşmüyor. Ben genelde sanat tarihi ve arkeoloji sayfalarını takip ettiğim için akış bozuluyor araya saçma sapan beğeniler düşüyor. Bu yüzden bu uygulamanın tam sürümünü istedim. Ücretsiz sürümü de var reklam çıkıyor tepede. İsterseniz deneyip bakabilirsiniz.Ne işe yarıyor bu?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
LetMeSee [for Tinder]Tinder hocam
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
LetMeSee [for Tinder]
Gold özelliği olan, seni beğenenler blurlu gözükmez Flex tweakinin içinde de mevcut farklı versiyonları
Tinder yakında yayınlanıcak forumu takipte kalın.
Merhaba şuan için ipa’sı mevcut değil..
Memrise repoda bulabilirsiniz lisansladimHocam merhabalar biraz da böyle eğitici programlardan yapar mısınız mesela şu ikisini özellikle üstekini prolarsanız çok harika olur gerçekten
Hepsini dün gelen güncelleme ile lisansladım bir kaç güne reposa bulabilirsiniz..Enlight -
Quickshot
Photofox
Pixaloop
Uygulama hazır telegram grubumuzdan bana mesaj atın lütfen.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Bu uygulamayı istiyorum mümkünse eğer. Teşekkür ederim şimdiden.
İstediğinizi resimli paylaşın bir üstte ki arkadaş gibiCanva ? Şimdiden teşekkür ederim.
İpa’sı şuan mevcut değil anlayışınızdan dolayı teşekkür ederim.Ekli dosyayı görüntüle 8991Canva . Şimdiden teşekkürler
İpa’sı hazır telegram grubumuz üzerinden benimle iletişime geçin lütfen.Notability yada Not Defteri nin uygulamalarını paylaşabilirmisiniz ?
İlginiz için teşekkür ederim; iyi çalışmalarİpa’sı şuan mevcut değil anlayışınızdan dolayı teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.