- Konular
- 68
2.1.56 sürümü çıkmış... güncel sürüm heralde
2.1.56 sürümü çıkmış... güncel sürüm heralde
Kardeşim o sürümü creaklı kullanıyorum bilgine..güncel sürümü crackli degil .. o yüzden bu sürümde şu anlık çalışıyor.. crack yakında.. çıkar son sürümü ..
hangi repodan indirdiniz? paypal ile almaya calistim ama sorun cikti yine.Kardeşim o sürümü creaklı kullanıyorum bilgine..
hangi repodan indirdiniz? paypal ile almaya calistim ama sorun cikti yine.
Bu repodaki de 2.1.22Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.repo güle güle kullan sorunsuz
kardeşimBu repodaki de 2.1.22
Bizim repodaki sürüm
Bu repodaki de 2.1.22
Bizim repodaki sürüm
Siteni sahibine bildirilmesi gerek PC den tıkladığımda çıkıyor
Ekli dosyayı görüntüle 1501Ekli dosyayı görüntüle 1501Ekli dosyayı görüntüle 1502
Telefondan arama yaptığımda arama ekranı gelmiyor, gelen aramalarda problem yok, sorun nedir?[/Q
Telefondan arama yaptığımda arama ekranı gelmiyor, gelen aramalarda problem yok, sorun nedir?
Repoların yenilenmesini ve sayfaların yükleme işleminin bitmesini bekle öle arat
Abi bu Callbar creaklısı tehlikeli diyorlar ben bu tehlikeli işi anlamadım hiç siz kullanıyormusunuz creaklıKendi TELİMDEN kendi repo adresimden yaptım sağlam ve yüklenen tweakler kendi repomun.. temiz kurulum şart 11.4. Uyumlu demesine bakmayın info dosyasına yazmayı unutmuşum 12 uyumludur
Repo.trappledestek.com
Yüklenenler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abi bu Callbar creaklısı tehlikeli diyorlar ben bu tehlikeli işi anlamadım hiç siz kullanıyormusunuz creaklı
Yok Damla hnm ilk defa yaptım jealbreak yok elmada kalır yok creaklı tweaklara adam trojen koyar her kez bişi diyor telefona zarar verir diyorlar neden zarar verir diyorum cevap yok Teşekkür ederim cevabınız içinHER DENİLEN şeyler inanmak zorundamısınız .. arkadaşıım.. bende kullanıyorum iOS 11 ŞİMDİDE 12 de ve parası olmayan adam ödeme yapamayan insanlara bu fırsat... geçtim .. @onderazazi ustamız bile türkçe ful etmiş YAYINLAMIŞ ..
Yok Damla hnm ilk defa yaptım jealbreak yok elmada kalır yok creaklı tweaklara adam trojen koyar her kez bişi diyor telefona zarar verir diyorlar neden zarar verir diyorum cevap yok Teşekkür ederim cevabınız için
Teşekkür ederim kolay gelsinmerak etmeyin .. hiç bir şekilde zarar gelmez .. telefona çok fazla tweak yüklenip uyumsuz olan tweakler atıp.. çok fazla yükleme edilince.. elmada kalırsınız.. CRACK ile paralı olan arasında en ufak kod ve dosya fazlalığı yoktur bire birdir.. saygılarımla ..
birde ben denim..
Arkadaşım o repo tehlikeli repolar grubunda 1 sırada oradan sakın birşey indirme telefonu elmada kalanlar olmuş bilgine repoyuda siluzun ugraslar sonunda problemi tespit edebildim.
kiiimo reposundan bioprotect yuklemistim, meger ki callbar in calismasina o engel oluyormus. tweak i kaldirinca duzeldi
Arkadaşım o repo tehlikeli repolar grubunda 1 sırada oradan sakın birşey indirme telefonu elmada kalanlar olmuş bilgine repoyuda sil
Arkadaşım o repo tehlikeli repolar grubunda 1 sırada oradan sakın birşey indirme telefonu elmada kalanlar olmuş bilgine repoyuda sil
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.