@sahdowaıeka, bazen yapıyor son sürüm malesef.. kapatıp tekrsr sçtığınızda düzelir..
Selamlar. Tweak harika çalışıyor. Teşekkür ederim. Fakat Youtube her açıldığında şu sürekli çıkan güncelleme uyarısını kaldırma şansınız varsa çok güzel olacak.
bugün sabah güncellendi ..Selamlar. Tweak harika çalışıyor. Teşekkür ederim. Fakat Youtube her açıldığında şu sürekli çıkan güncelleme uyarısını kaldırma şansınız varsa çok güzel olacak.
O şekilde YouTube açtığında gelen uyarı kalkmaz maalesef o uyarı geliştiriciden geliyor yüklediğin repodan değil. Sen benim dediğimi yapsana ben yaptım çıkmıyor uyarı. Cercube ayarlarından settings gir oradan about gir oradaki güncelleme uyarı tikini kaldır bitti gitti.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
benimde bir sorunum var en güncel versiyonu yüklü cihaz 8 plus 14.4.2 kurulu fakat düne kadar kullandığım youtube şimdi kullanamıyorum youtube açılıyor gibi oluyor sonra kapanıyor cerbubeyi kaldırıyorum sorun yok yükleyince yine aynı sorunu yapıyor çözümü nedir bunun yardımcı olurmusunuz ?
Bundan 1 hafta önce unc0ver kullanıyorken sorun yaşamıyordum ama Taurine geçtim ve şuanda Cercube yüklüyken giriş ekranından sonra youtube kapanıyor açılmıyor. Acaba uyumsuzluk mu var, ben mi bir şeyi gözden kaçırıyorum?Jb olarak checkrain mi kullanıyorsun
EvetJb olarak checkrain mi kullanıyorsun
Bundan 1 hafta önce unc0ver kullanıyorken sorun yaşamıyordum ama Taurine geçtim ve şuanda Cercube yüklüyken giriş ekranından sonra youtube kapanıyor açılmıyor. Acaba uyumsuzluk mu var, ben mi bir şeyi gözden kaçırıyorum?
Tamamdır teşekkürler sağolunSende bi üst mesajda anlattığımı yap çalışır.
ios 13.5 de sorunsuz kuullnıyordum ancak artık indirme yapılamıyor neden acaba? indir butonu yok? cercube v: 5.2.26kTweak Adı: Cercube For Youtube
Sürüm: 5.2.20
Uyumluluk: iOS 8 - 14.5.1
Repo:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Açıklama: YouTube'den videolar ile daha fazlasını indirin!
Düzenleme: @DeliTurK
Ekli dosyayı görüntüle 12416
yenisi çıktı güncel edip deneyin.. mutlaka bir sdorun oluşmuş olabilir baska tweaklede çakışmış olabilir.. uyou twek alternqatif var. onu deneyin bir.. olmadıios 13.5 de sorunsuz kuullnıyordum ancak artık indirme yapılamıyor neden acaba? indir butonu yok? cercube v: 5.2.26k
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?