arkadaşlar pc core2 duo 2 gb ram var bu sisteme uyumlu hangi mac os x kullanmam gerekiyor. bir kaç mac os x indirdim hepsinde hata aldım.
bellimi cıkış tarihi hocam acabaLinux kurun ustam ona çıkıyor saten
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sierra deneyebilirsin. yada El Capitanarkadaşlar pc core2 duo 2 gb ram var bu sisteme uyumlu hangi mac os x kullanmam gerekiyor. bir kaç mac os x indirdim hepsinde hata aldım.
bu jailbreak pc bağımlı bi jailbreakslm arkadaşlar 12.4 jailbrak li cihazım iphone x sanırım Mac gerekli ios 13 için Maç malesef yok iso 13 güncelleyip windows desteği için beklemek mantıklımı yoksa 12.4 kalmakmı mantıklı sizce?
hocam aldıgım hata şu boot ediyorum diskleri ayarlıyorum yükleme başlıyor 17 dk kaldı yazıyor cizgiler az dolduktan sonra ''os x yüklenemedi. hiç bir paket yüklemeye uyumlu değil'' uyarısı alıyorum hocam bunun çözümü varmıdır acaba ? bir kaç mac os x indirdim ondada aynısını yaptı .Sierra deneyebilirsin. yada El Capitan
Aldığın hatayı yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.
hocam aldıgım hata şu boot ediyorum diskleri ayarlıyorum yükleme başlıyor 17 dk kaldı yazıyor cizgiler az dolduktan sonra ''os x yüklenemedi. hiç bir paket yüklemeye uyumlu değil'' uyarısı alıyorum hocam bunun çözümü varmıdır acaba ? bir kaç mac os x indirdim ondada aynısını yaptı .
olabilir hocam windows'u sorunsuz kuruyor ama mac os icin baska bir disk deneyebilirimHocam mac i kurdugunuz disk de problem olabilir mi. Bende buna benzer hatayla karsilasmistim. Harici diske denedim sorunsuz kurdu. Bi fikir sadece
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
13.2.2 ye şu an jp yapılabiliyor mu iphone 7 plus için. şimdiden teşekkürler
13.2 için imzalar kapandı
Ekli dosyayı görüntüle 6597
Benim iphone 11 pro max jb oluyor mu bu cihazada arkadaşlar
Eyvallah hocamA12 ve 13 lere gelmedi henüz arkadaşım
config.plist dosyasını doğru seçtiğine emin ol birde sistemin masaüstümü diz üstümü ayrıca chipsetin intel mi amd mi bunları detaylı açıklaman lazım.arkadaşlar pc core2 duo 2 gb ram var bu sisteme uyumlu hangi mac os x kullanmam gerekiyor. bir kaç mac os x indirdim hepsinde hata aldım.
arkadaşlar 1 haftadır bu macOS işletim sistemini sanal olarak kurmaya çalışıyorum kafayı yemek üzereyim lütfen bana yardımcı olurmusunuz. en az 4-5 tane farklı farklı iso dosyası indirdim denedim hepside aşağıdaki hatayı verdi.hep aynı noktada tıkandım. tahmin edeceğiniz gibi jb için kurmaya çalışıyorum.izlemediğim video kalmadı ama sonuç olumsuz hata hep aynı .. şimdiden herkese teşekkür ederim.
BİLGİSAYAR ÖZELLİKLERİ
Ekli dosyayı görüntüle 6655
Ekli dosyayı görüntüle 6656
ALDIĞIM HATA
Ekli dosyayı görüntüle 6657
KURULUM AŞAMASINDAN BAZI FOTOĞRAFLAR
Ekli dosyayı görüntüle 6661
Ekli dosyayı görüntüle 6662
Ekli dosyayı görüntüle 6663
Ekli dosyayı görüntüle 6664
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?