arkadaşlar 1 haftadır bu macOS işletim sistemini sanal olarak kurmaya çalışıyorum kafayı yemek üzereyim lütfen bana yardımcı olurmusunuz. en az 4-5 tane farklı farklı iso dosyası indirdim denedim hepside aşağıdaki hatayı verdi.hep aynı noktada tıkandım. Sizin kurup da başarılı olan ıso dosyası varsa link verirseniz onuda denerim. tahmin edeceğiniz gibi jb için kurmaya çalışıyorum. izlemediğim video kalmadı ama sonuç olumsuz hata hep aynı. şimdiden herkese teşekkür ederim.
Edit . @Leoo sizin bu konuda bir fikriniz varmı. Siz ISO dosyasını nereden indirip kurdunuz
BİLGİSAYAR ÖZELLİKLERİ
Bilgisayar dizüstü bir bilgisayardır
Ekli dosyayı görüntüle 6655
Ekli dosyayı görüntüle 6656
ALDIĞIM HATA
Ekli dosyayı görüntüle 6657
KURULUM AŞAMASINDAN BAZI FOTOĞRAFLAR
Ekli dosyayı görüntüle 6661
Ekli dosyayı görüntüle 6662
Ekli dosyayı görüntüle 6663
Ekli dosyayı görüntüle 6664
Yalnız sanal yüklenen ile jailbreak hata veriyor diyorlardı, usb port aktarırken sorun çıkarıyormuş.
Bios ayarlarini dogru yaparsaniz hic bir sorun cikmiyor. Bi kac video izleyerek ben yaptim. Daha önceden tecrubem de yok bu konu ile ilgili
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İSO dosyasını nereden indirdin. Ben yaptım yerine nereden nasıl yaptığını bi anlatsan daha güzel olmaz mı
Hocam senin sistemin ne bilemem. Sistemine uygun olani internetten arastir videolara bak uygula
Bak yukarıda konu açtım bir bakarsan belki yardımcı olabileceğin bir durum vardır. 3-4 yorum yukarı okursan göreceksin sistem ve aldığım hatayı belirttim.
Hocam orada bios ile ilgili bilgi yok. Sonucta bios da bi kac ayar yapman gerekiyor
O zmn internetten mac os sierra dmg uzantili olani indir. Usb ye transmac ile boot et sonra pc yi usb den baslat gerisi gelir
İyide sen sanal olarak kurmadın mu
Kardes ben harici bir diske kurdum
Kardeş şöyle yapalım sen izlediğin videoları bana özelden link atarsan daha sonuç odaklı olmuş olur. Cevapların için teşekkür ederim
Yalnız sanal yüklenen ile jailbreak hata veriyor diyorlardı, usb port aktarırken sorun çıkarıyormuş.
Malesef henüz gelmediA13 ler için jb daha gelmedi değil mi arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?