Öncelikle Herkese merhaba yeni katıldım sizlere bir sorum olcak.Telefonum 5s sürümü yeni güncelledim 12.5.1 ve chierme ve slileo su sildim tekrar indirmek istedim ama jailbreak oluyor ama slileo inmiyor lütfen yardım edin.
Telefonu tekrar yeniden başlatın .. chimera girerek Root-FS YAPIN iki cisinde Telefon yeniden başlatacak .. sonra tekrar Chinera açın tüm arka plan kapatıp .. bir kaç saniye bekletin ve başlat deyin..Öncelikle Herkese merhaba yeni katıldım sizlere bir sorum olcak.Telefonum 5s sürümü yeni güncelledim 12.5.1 ve chierme ve slileo su sildim tekrar indirmek istedim ama jailbreak oluyor ama slileo inmiyor lütfen yardım edin.
Yapabildin mi arkadaşım aynı sorunu bende yaşıyorumÖncelikle Herkese merhaba yeni katıldım sizlere bir sorum olcak.Telefonum 5s sürümü yeni güncelledim 12.5.1 ve chierme ve slileo su sildim tekrar indirmek istedim ama jailbreak oluyor ama slileo inmiyor lütfen yardım edin.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.