chimera son sürüm ile jb yapıyorum fakat sileo gelmiyor ana ekrana
Kurucam ama impactor ile yükleyemiyorum. Bahsedilen tüm hataların çözümlerine bakarak deniyorum malesef olmuyor impactor hiç bi şekilde işlem yapmıyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Deneyeceğim hocam sağolasın
Rica ederim denenmiştirBilgi verin olumlu olumsuz
Chimera ile defalarca denedim olmadı. Uncover kurdum ve jb yaptım ilk demin ama cydia da chimera reposu vardı ve hata veriyordu. Sonra da tekrar denedim ve şuanda uncover jb yaptım cydia orjinal olarak geldi chimera reposuda yokdoğrusu şaşkınım nasıl iş bu
1. Telden ilk önce sileo kaldırıp telden baştan uncover yükledik gerekli indirmeleri yap
2. Uncover yükleme güncellemeri yaptık ve ReProvision tweak indirdik üyelik aktif ettik.
3. Şimdi bu linkiZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Reprovison ile aç diyip yükle de. Masa üstüne 1.0.6 indi.. Restore Rootfs ettik Cydia kalktı
4 şimdi inen 1.0.6 ile aç ve yükle sileo gelecek ..
olmaz sa video yapar atarım ... deneyin.. bilgi verin..
Ama bu sorunu düzeltsinler ya bir çok kişi madur kalıyor olmazki böyle madem biley çıkarıyonuz sağlam yapın
1. Telden ilk önce sileo kaldırıp telden baştan uncover yükledik gerekli indirmeleri yap
2. Uncover yükleme güncellemeri yaptık ve ReProvision tweak indirdik üyelik aktif ettik.
3. Şimdi bu linkiZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Reprovison ile aç diyip yükle de. Masa üstüne 1.0.6 indi.. Restore Rootfs ettik Cydia kalktı
4 şimdi inen 1.0.6 ile aç ve yükle sileo gelecek ..
olmaz sa video yapar atarım ... deneyin.. bilgi verin..
Nepata repo çalışmıyor galiba bende cephei teeaki deb olarak yükledim ama ayarlara bir türlü tweakler gelmedi. Chimare 12.5.1 yüklü.Chimera jailbreak Ayarlar'da gösterilmeyen tweaks nasıl düzeltilir.
Bir A12 ve diger cihazlarda kullanıyorsanız, tweaks'iniz Ayarlar'da görünmeyecektir. İşte tüm Chimera jailbreak kullanıcılarını rahatsız eden görünen PreferenceLoader sorunu için hızlı bir düzeltme.
TWEAKS NEDEN İOS 12'DEKİ AYARLAR'DA GÖRÜNMÜYOR?
Sorun, A12 cihazları için ince destek olmamasından kaynaklanıyor. Bildiğiniz gibi, çoğu tweak tamamen yeni Chimera jailbreak'inde işlevsel bir tercih paketine sahip değil .
Ayrıca kullanıcılar RocketBootstrap geliştirici paketini Sileo kullanarak kurmakta zorlanıyor, bu da tercih paketlerini kırıyor.
Bir tweak tercihleri bölümüne erişmeye çalışırsanız, aşağıdaki mesajla karşılaşacaksınız
<tweak> için tercih paketini yüklerken bir hata oluştu.
Ekli dosyayı görüntüle 2625
Chimera jailbreak Ayarlar'da gösterilmeyen tweaks nasıl düzeltilir
Chimera jailbreak Ayarlar'da gösterilmeyen tweaks nasıl düzeltilir
Bir A12 cihazı kullanıyorsanız, tweaks'iniz Ayarlar'da görünmeyecektir. İşte tüm Chimera jailbreak kullanıcılarını rahatsız eden görünen PreferenceLoader sorunu için hızlı bir düzeltme.
İçindekiler
TWEAKS NEDEN İOS 12'DEKİ AYARLAR'DA GÖRÜNMÜYOR?
- Tweaks neden iOS 12'deki Ayarlar'da görünmüyor?
- Chimera jailbreak PreferenceLoader hatası nasıl düzeltilir
Sorun, A12 cihazları için ince destek olmamasından kaynaklanıyor. Bildiğiniz gibi, çoğu twea tamamen yeni Chimera jailbreak'inde işlevsel bir tercih paketine sahip değil .
Ayrıca kullanıcılar RocketBootstrap geliştirici paketini Sileo kullanarak kurmakta zorlanıyor, bu da tercih paketlerini kırıyor.
Bir tweak tercihleri bölümüne erişmeye çalışırsanız, aşağıdaki mesajla karşılaşacaksınız -
<tweak> için tercih paketini yüklerken bir hata oluştu.
Neyse ki, NepetaDev, A12 cihaz kullanıcıları için PreferenceLoader sorunlarını gideren derhal Cephei güncellemesini yayınladı.
Uyarı - Bu bir A11 cihazında (iPhone X veya altında) devam etmeye karar verirseniz, kurulumunuz tamamen bozulur.
CHİMERA JAİLBREAK PREFERENCELOADER HATASI NASIL DÜZELTİLİR
Adım 1 Sileo'yu açın ve Paketler bölümüne gidin . Alternatif olarak, Sileo'yu doğrudan jailbreak uygulamasından açabilirsiniz.
Adım 2 Kaynaklara gidin ve Ryan Petrich'in deposunun URL'sini girin (Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.).
Adım 3 Paketler bölümünü açın ve “Tarih” yanında bulunan düğmeye dokunun ve Geliştirici sekmesini açın. Bu ince ayar gizlenmiştir ve yalnızca bu sekmeden erişilebilir, çünkü ortalama kullanıcıları değil geliştiricilere yöneliktir. Geliştiriciyi seçip kapatın..
Ekli dosyayı görüntüle 2627
Adım 4 Silepe'ye NepetaDev'in kaynağını (Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.) ekleyin ve CepheiDebian paketini kurun .
Adım 5 iPhone veya iPad'inizi yeniden başlatın.
Adım 6 Chimera uygulamasını açın ve cihazınızı yeniden jailbreak edin..
PreferenceLoader şimdi işlevsel hale gelecek ve tweaks'iniz, olması gerektiği gibi Ayarlar uygulamasında görünmeye başlayacak.
FACEBOOK VE MESANGER girmiyor ise.
1. iPhone veya iPad'inizi yeniden başlatın. ve ilk olarak facebook measenger aktif ise. çıkış edip tekrar girin.. aktif edin.. ..
2. Şimdi .. Chimera jailbreak çalıştırıp aktif edin.. şimdi facebook mesanger girecek hayırlı olsun..
Arkadaşlar preference ve cephei tweaklerini kurmama rağmen ayarlara gelmiyor nasıl yapabilirimNepata repo çalışmıyor galiba bende cephei teeaki deb olarak yükledim ama ayarlara bir türlü tweakler gelmedi. Chimare 12.5.1 yüklü.
bende arıyorum çözümünü admin yardımcı olabilir mi?Arkadaşlar preference ve cephei tweaklerini kurmama rağmen ayarlara gelmiyor nasıl yapabilirim
bende arıyorum çözümünü admin yardımcı olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?