Chimera Jailbreak sorunların Çözümü..

Damla

Co Admin
Yönetici
Apple Expert
Adım
Öznur
Cihaz
iPhone 11
Konular
1,107
Chimera jailbreak Ayarlar'da gösterilmeyen tweaks nasıl düzeltilir.

Bir A12 ve diger cihazlarda kullanıyorsanız, tweaks'iniz Ayarlar'da görünmeyecektir. İşte tüm Chimera jailbreak kullanıcılarını rahatsız eden görünen PreferenceLoader sorunu için hızlı bir düzeltme.

TWEAKS NEDEN İOS 12'DEKİ AYARLAR'DA GÖRÜNMÜYOR?

Sorun, A12 cihazları için ince destek olmamasından kaynaklanıyor. Bildiğiniz gibi, çoğu tweak tamamen yeni Chimera jailbreak'inde işlevsel bir tercih paketine sahip değil .
Ayrıca kullanıcılar RocketBootstrap geliştirici paketini Sileo kullanarak kurmakta zorlanıyor, bu da tercih paketlerini kırıyor.

Bir tweak tercihleri bölümüne erişmeye çalışırsanız, aşağıdaki mesajla karşılaşacaksınız
<tweak> için tercih paketini yüklerken bir hata oluştu.

Chimera jailbreak Ayarlar'da gösterilmeyen tweaks nasıl düzeltilir

Chimera jailbreak Ayarlar'da gösterilmeyen tweaks nasıl düzeltilir
Bir A12 cihazı kullanıyorsanız, tweaks'iniz Ayarlar'da görünmeyecektir. İşte tüm Chimera jailbreak kullanıcılarını rahatsız eden görünen PreferenceLoader sorunu için hızlı bir düzeltme.
İçindekiler
  • Tweaks neden iOS 12'deki Ayarlar'da görünmüyor?
  • Chimera jailbreak PreferenceLoader hatası nasıl düzeltilir
TWEAKS NEDEN İOS 12'DEKİ AYARLAR'DA GÖRÜNMÜYOR?
Sorun, A12 cihazları için ince destek olmamasından kaynaklanıyor. Bildiğiniz gibi, çoğu twea tamamen yeni Chimera jailbreak'inde işlevsel bir tercih paketine sahip değil .
Ayrıca kullanıcılar RocketBootstrap geliştirici paketini Sileo kullanarak kurmakta zorlanıyor, bu da tercih paketlerini kırıyor.
Bir tweak tercihleri bölümüne erişmeye çalışırsanız, aşağıdaki mesajla karşılaşacaksınız -
<tweak> için tercih paketini yüklerken bir hata oluştu.

Neyse ki, NepetaDev, A12 cihaz kullanıcıları için PreferenceLoader sorunlarını gideren derhal Cephei güncellemesini yayınladı.
Uyarı - Bu bir A11 cihazında (iPhone X veya altında) devam etmeye karar verirseniz, kurulumunuz tamamen bozulur.

CHİMERA JAİLBREAK PREFERENCELOADER HATASI NASIL DÜZELTİLİR

Adım 1
Sileo'yu açın ve Paketler bölümüne gidin . Alternatif olarak, Sileo'yu doğrudan jailbreak uygulamasından açabilirsiniz.

Adım 2 Kaynaklara gidin ve Ryan Petrich'in deposunun URL'sini girin ( ).

Adım 3 Paketler bölümünü açın ve “Tarih” yanında bulunan düğmeye dokunun ve Geliştirici sekmesini açın. Bu ince ayar gizlenmiştir ve yalnızca bu sekmeden erişilebilir, çünkü ortalama kullanıcıları değil geliştiricilere yöneliktir. Geliştiriciyi seçip kapatın..

Adım 4 Silepe'ye NepetaDev'in kaynağını ( ) ekleyin ve CepheiDebian paketini kurun .

Adım 5 iPhone veya iPad'inizi yeniden başlatın.

Adım 6 Chimera uygulamasını açın ve cihazınızı yeniden jailbreak edin..

PreferenceLoader şimdi işlevsel hale gelecek ve tweaks'iniz, olması gerektiği gibi Ayarlar uygulamasında görünmeye başlayacak.

FACEBOOK VE MESANGER girmiyor ise.

1. iPhone veya iPad'inizi yeniden başlatın. ve ilk olarak facebook measenger aktif ise. çıkış edip tekrar girin.. aktif edin.. ..
2. Şimdi .. Chimera jailbreak çalıştırıp aktif edin.. şimdi facebook mesanger girecek hayırlı olsun..

Moderatör tarafında düzenlendi:
KS
KS

Damla

Co Admin
Yönetici
Apple Expert
Adım
Öznur
Cihaz
iPhone 11
Konular
1,107
Hocam Öncelikle Chirema jb kuruyoruz.

Ardından Birkaç defa jb olması için basıyoruz bu deneme birkaç defa açalıp kapanabilir jb olana kadar.

Daha sonra bu arada enable tweak açık olacak şekilde olmalıdır.

Sonra 3/3 de oldugu zaman jb olmuştur demek ama bu sefer sileo gelmeyecektir. Tekrar cihazı kapatıp açalım ve disable tweak yapıp jb yapalım ve slieo gelecektir. Ancak disble tweak yaptıgımız için tweklar çalışmayacaktır ve son olarak enable tweak yaparak jb yapcaz ve bu şekilde kullanabilirsiniZ

Oyla:

Aegnor

Apple Sever
Konular
18
Alakanız için teşekkürler. Sileo geldi ama bi tek şu tweakler ayarlara gelmiyor. Cephei, preferenceloader, rocketbostrap, applist yüklememe rağmen hatta defalarca restore rootfs yaomama rağmen getiremedim.

Oyla:

Aegnor

Apple Sever
Konular
18
Alakanız için teşekkürler. Sileo geldi ama bi tek şu tweakler ayarlara gelmiyor. Cephei, preferenceloader, rocketbostrap, applist yüklememe rağmen hatta defalarca restore rootfs yaomama rağmen getiremedim.
Bu sitede şöyle bir şey var acaba bunu uygulasak olurmu. Google çeviri ile çevirdim ama yinede emin olamadım uygukamak için

Oyla:

Albert_Wesker

Emekli Yönetici
Apple Expert
Elit Üye
Apple Sever
Adım
Gökhan
Cihaz
iPhone 11
Konular
477
Bu sitede şöyle bir şey var acaba bunu uygulasak olurmu. Google çeviri ile çevirdim ama yinede emin olamadım uygukamak için

1. Filza bizim repodan indirin..
  2. Gidin / Library / MobileSubstrate / DynamicLibraries
  3. Düzenle'ye tıklayın, tüm dosyaları seçin ve taşı tıklayın
  4. / usr / lib / TweakInject
  5. Yoluna Dosyaları yapıştırın
  6. / Library / MobileSubstrate'e geri dönün
  7. DynamicLibraries klasörünü silin
  8. Tıklayın Edit -> Daha -> Sembolik Bağlantı
  9. / Usr / lib / konumuna gidin ve TweakInject klasörünü seçin
  10. Yeni oluşturduğunuz TweakInject sembolik bağını (/ Library / MobileSubstrate içinde) DynamicLibraries olarak yeniden adlandırın
  11. Tweak Injector ve PreferenceLoader'ı Cydia'da yeniden kurun
  12. Respring
  13. Tweaks artık düzgün çalışıyor olmalı.

2. YONTEM..
/bootstrap/Library/SBInject" yolunda aşağıdaki 2 dosyanın bulunduğuna emin olun.
PreferenceLoader.dylib
Preferenceloader.plist

Üsteki 2 dosya yoksa, tweak'leriniz asla ayarlarda görünmeyecek ve de çalışmayacaktır.
Electra'nın resmi GitHub'ından bunu indirebilirsiniz. Gerekli dosyalar içeride.
İndirdiğiniz arşivi çıkartın ve SBInject klasörünüze "PreferenceLoader.dylib" ve "PreferenceLoader.plist" dosyalarını kopyalayın.

verdigimiz dosyayı çıkartın.. işlemi yapınız.

Ekli dosyalar

• tweaksupport.tar
    1.3 MB · Görüntüleme: 10
Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…