- Konular
- 68
Oldu kardeş cydia uptate helper tekrar denedim bütün repolar geldi bide lock pro güncelle geldi ama cydown hata veriyor bunun hakkında bilgin varmı teşekkür ederim
1. Cydia girerek CYDİA ubdate helper TWEAK yklüyoruz masa üstüne gelecek bir kere açın ve bir kaç saniye bekleyin ama ubdate demeyin .. çıkış edin..
2. Cydia GUİ only günceleyin ve bittikten sonra ..
3. masaüstüne gelen Beyaz icona tıklayarak ubdate deyin.. bittiginde exit deyin bukadar...
sonra cydia helperi silsek olur mugüncelemeden çıkacaktınız.. cydia gui ? günceledinizmi?
beyaz icon geldikten sonra işlem etmeden cydia gui günceleyip sonra cydia helper işlemi etmeniz gerekiyordu..
sonra cydia helperi silsek olur mu
güncelemeden çıkacaktınız.. cydia gui ? günceledinizmi?
beyaz icon geldikten sonra işlem etmeden cydia gui günceleyip sonra cydia helper işlemi etmeniz gerekiyordu..
bende de repoların işi boş gözüküyorBende repolar gitti ya ne yapabilirim
bende de repoların işi boş gözüküyor
bende de repoların işi boş gözüküyor
bu repo teli yeniden sıfırdan kurdum saten boş baska hangi repo boş
telefonu respring edi teli kapatıp açın jailbreak aktif edip ve cydia ubdate helper tıklaytıp edin. düzelecektir..
Arkadaşlar güncellemeyi yapmamış arkadaşlar şimdilik güncellemeyin derim
Bu sileo ya geçişin ilk adımları ve sorunlar yaşama ihtimaliniz yüksek şimdilik güncellemeyi yapmayın yoksayın
İlerleyen günlerde sorunlar çözülünce güncellersiniz şu an için gerekli birşey değil bu güncelleme
Pardon kardeşim siz benim için yazdınız degil mi bunu.yani telefonu kapatıp açıyorum jailbreak aktif ediyorum sonra cydia Helper giriyorum cydiayi güncelliyorum ve exıt deyip çıkıyorum.sonra bu repo da düzeliyor doğrumu anlamışım acaba..?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bunları yaptım su an bendeki tek sorun resimdeki reponun içinin boş olmasıEkli dosyayı görüntüle 550
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.