- Konular
- 68
Oldu kardeş cydia uptate helper tekrar denedim bütün repolar geldi bide lock pro güncelle geldi ama cydown hata veriyor bunun hakkında bilgin varmı teşekkür ederim
arkadaşlar bu işlemi tamamladıktan sonra cydia hulber i silsek olur mu
cydown kaldırın ve reposundan tekrar yükleyin olacaktır..
@DeliturK abi cydıwn değil yanlış anladın lockplus pro hata verdi kuramadım belki cydown dandır dedim onu kapattım yine hata verdi bu sefer repoyu sileyim tekrar yükleyeyim dedim yine hata verdi cvp için çok teşekkür ederim varmı önerebileceğin bir yöntem
Geldi yüklüyorum bakyeni gelecek veya gelmiş olan gui güncelemeri gönül rahatlığıyla yukleyebilirsiniz.. denenmiştir..
Geldi yüklüyorum bak
Geldi yüklüyorum bak
Tekrar geldi güncelleme direkt yükleyelim mi
Neyse electrayı sildim yeniden yükledim sorun çözüldügüncelleme yaptım, tel respinngde kalıyor hard reset atıyorum tel açılıyor .
yeniden jailbreak yapıyorum electra ile yine respingde kalıyor. bunun çözümü varmı arkadaşlar
Neyse electrayı sildim yeniden yükledim sorun çözüldü
Hale’n boş kardeşAynen öyle bir durumda onu yapman iyi . Son güncellemede yapııldı o boş oan repo ? Hale’n boşmu sıfırlandığı halde tel
Hale’n boş kardeş
aynen o sizlik bir durum degil arkadaşım teli fabrika ayarlara getirsenizde boş geliyor cydia kurduğunuzda
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.