NobleMan Administrator Admin Tecrübeli Üye Elit Üye Apple Sever Katılım 23 Haz 2018 Konular 68 Mesajlar 945 Tepkime puanı 564 Puanları 2,254 26 Tem 2018 #1 Az önce cydia ya girdim ve yeni güncellemeler buldu tam yüklemeyi düşünüyordum ki discord dan üst üste uyarılar geldi sakın bu güncellemeleri Yapmayın diye İkinci bir açıklamaya kadar bunları yüklemeyin
Az önce cydia ya girdim ve yeni güncellemeler buldu tam yüklemeyi düşünüyordum ki discord dan üst üste uyarılar geldi sakın bu güncellemeleri Yapmayın diye İkinci bir açıklamaya kadar bunları yüklemeyin
A Ahmet tekin Apple Sever Katılım 21 Tem 2018 Konular 29 Mesajlar 194 Tepkime puanı 32 Puanları 1,889 28 Tem 2018 #61 Ayfly' Alıntı: Bu cydiupdatehelper ı kaldıralım mı artık bir sorun olmaz dedik mi? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Ben kaldırdım şimdilik sorun görünmüyor Oyla: Oyla 0 Downvote
Ayfly' Alıntı: Bu cydiupdatehelper ı kaldıralım mı artık bir sorun olmaz dedik mi? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Ben kaldırdım şimdilik sorun görünmüyor