Bi bak abim sende siliniyor mu bende silinmiyorapt.bingner.com u silin
SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Deniyorumicleaner içerisinden cydia kaynaklarını ve kullanılmayan paket kaynaklarını etkinleştirip temizlik yapın ve tekrar cydia yı açıp kaynakları yenileyin.
Abicim tweakclaener ile su alpine kaldır dediğinde herseyi silmiyor mu
Şuan androiddeyim, sizin için iPad'imi jailbreaklicem ve silmeyi deneyeceğim.Bi bak abim sende siliniyor mu bende silinmiyor
Yükleyemiyorum icleaner iicleaner içerisinden cydia kaynaklarını ve kullanılmayan paket kaynaklarını etkinleştirip temizlik yapın ve tekrar cydia yı açıp kaynakları yenileyin.
Yükleyemiyorum icleaner i
peki neden tweak yükleyemiyorumbingner repoya baglı tweakler yüklenmedigi için... nalet her yerde konuşuluyor bu sorun..
bingner reposunda sorun var ve silinmiyor, malesef bende bulamadım çözümüYükleyemiyorum icleaner i
No
peki neden tweak yükleyemiyorum
Merak ettiğim şey bu genel olarak olması gerekmiyor mu sonuçta hepimizde hata veren repo var bi bende mi hata yoksa sizde de aynı mıTweak e bağlı bağımlılık paketleri o repoda malesef.. sonkezz bir şey dene... pulanders old gibi repolaarı tek tek kaldır sonra yenile cydia...
Merak ettiğim şey bu genel olarak olması gerekmiyor mu sonuçta hepimizde hata veren repo var bi bende mi hata yoksa sizde de aynı mı
repoyu engelemiş.. olabilirmi bir tweeak ? kalıntı...
bir repo da şey gibi düşün repoyu engeleyen bir uhb gibi tweak .. reklam site engeleme gibi .. @DeliTurK deneme yapıyormuş..
şimdi hocam kaç saattir düşünüyorum.. bende 10 larca tweak kuruluyken cydia yenilerken neden bingner repo bende sağlam ?
bunun tek sebebi olabilir... ya Tweak içinde host veya anti malware ... ?
filza varmı ?
Var abi ? Hayırdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?