Diğer cihazda hiçbir problem yok Bingner gayet sağlam bu Tweak Cleaner bir sey yaptı ama çözemedimARKADAŞLAR... filza yüklü ise... etc/hosts metin düzenleyici açın içinde site repo adresleri yüklümü ? varmı yada kontrol edermisiniz..
bende 10 larca tweak kuruluyken cydia yenilerken neden bingner repo bende sağlam ?
bunun tek sebebi olabilir... ya Tweak içinde host veya anti malware ... ?
Diğer cihazda hiçbir problem yok Bingner gayet sağlam bu Tweak Cleaner bir sey yaptı ama çözemedim
Çözüm ne pekiTweak cleaner değil bende yüklü anlatamıyorum dediğime bakın ya. Lütfen adamlar yaşamış pulanders yapmış bir kaç kez
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çözüm ne peki
Yok maalesef sıfırladık cydia ve uncover den başka bişey yokfilzadan etc/host içine metin düzenleyicyle bakın resim atın lütfen
Sorun o zaman genel bir sorun değil ben telefonu sıfırlamama rağmen bu hatayı veriyor.
Bakın ilk önce Tweak cleaner 12 indirdik sonra
İcleaner pro ile +Ayar doskarın komple sildik cydia da dail içinde repolarda gittimi temizleyince. Tweak cleaner 12 ile işlemi yapın hosts dosyası değişmezse düzelmezse 12.4 iTunes ile sıfırlayın aynı sürüme. pulanders rejail ve UHB Reklsm engellemeyi yüklemeden tweak yükleyin ne olacak görün
Tekrar komple arka plandakileri kapatın tekrar cydia açıp yenileyin düzeliyormu bazılarınki düzelmiş işlem ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam senin sorun bendekiyle aynı. Yeniden restore yap 12.4'e. Yeniden jble. Düzelecek. Eski kalıntıların hepsi gitti. Şimdi baktım bir sürü güncelleme var Cydia'da. Bingner reposu da çalışıyor. Ben hallettimNe yaptın ? Bende aynı halen
Hocam senin sorun bendekiyle aynı. Yeniden restore yap 12.4'e. Yeniden jble. Düzelecek. Eski kalıntıların hepsi gitti. Şimdi baktım bir sürü güncelleme var Cydia'da. Bingner reposu da çalışıyor. Ben hallettim
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.