kurulum klavuz konuya eklendi ..Böyle bir hata alıyorumEkli dosyayı görüntüle 12669
Burada olana kadar yeniden deneyin diyor ama aynı döngüden çıkamadım 30 dkdırkurulum klavuz konuya eklendi ..Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
nasıl yaptın hocam tek tek nasıl işliyor detay verirsen ?i14 pro max 16.2 cihazımı , sıkıntısız bir şekilde jailbreak yaptım . Araç daha yeni , güncelleme olacağını söylüyor opa334 X de …
Hangi sürümdesin ?Böyle bir hata alıyorumEkli dosyayı görüntüle 12669
İos 16.5 iphone 11Hangi sürümdesin ?
Boostrap yüklememiştim hiç ama deniyim yine deDopamine JB öncesinde Bootstrap yüklediyseniz bu hatayı alırsınız.Cihazdan Dopamine kaldırın ve yeniden başlatın.Tekrar Dopamine yükleyip JB yapın . ..
Cydia olmaz / Carbridge için Rootful iOS 16 da çalıştırmıyor Rootles için iseSileoda istediğim tweaklar yok carbridge tweaki icin repo yada cydia inderecegim bi yol varmi
Çözdüm hocam çok teşekkür ederimCydia olmaz / Carbridge için Rootful iOS 16 da çalıştırmıyor Rootles için ise
Carbridge Yüklerken Hata ( Hide details ) yardım
Arkadaşlar Merhaba! Elimde kullamnadığım 6 plus 12.5.7 sürümlü cihaza fleya ile jb yükledim. Kaynak adrwslwri de ekledim. Carbridgenin uygun sürümünü de yükledim ancak resimdeki hatayı alıyorum. Dosya mı hatalı yoksa eksik yaptığım birşey mi vartrappledestek.com
Konuya göz at istersen
Ben hala hata alıyorm boostrap falanda yüklememiştim hiç yukarda attığm hata devam ediyor telefon yeniden başlayıp duruyorDopamine JB öncesinde Bootstrap yüklediyseniz bu hatayı alırsınız.Cihazdan Dopamine kaldırın ve yeniden başlatın.Tekrar Dopamine yükleyip JB yapın . ..
6s plus kurdum da forumun reposu guncellenmiyor neden olabilir ios surum 15.8.1
Hocam palera1n için cihaz kapanınca PC’yi açıp jb atmak gerekiyor biraz uğraştırıcı ve vakit alıyor bu yüzden dopamine jb’ye geçmek mantıklı mı bir de geçmek için force revert yapmak yeterli midirNOT: Dopamin'e geçiş yapıyorsanız roothide Bootstrap / Serotonin'i düzgün bir şekilde kaldırmanız zorunludur .
Rehber - "RootHide Bootstrap" nasıl silinir? Fabrika ayarlara dönme [TrollStore]
Bootstrap kaldrıp fabrika ayarlarına dönme . . Bir çok meraklı kullanıcı JB beklemekten sıkılıp Bootstrap deneme yolunu seçiyor . ..Kullanım sırasında kullandıkları tweakler ,bildirim gibi bazı problemler yaşamaya başlıyor. Bilinçsiz şekilde roothide desteklemeyen tweakleri deneme adımlarından...trappledestek.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?