TşklerMerhaba arkadaşlar.
Followers+ uygulamasını patchleyip premium yapmayı göstereceğim.
Şuan ki son sürümde çalişmaktadir. (Version Ağustos/29/2020, Build 837553582 Apps Managers sürüm kodu.)
NOT: UYGULAMA TÜRKİYE’DE KALDIRILMIŞTIR! VERDİĞİM İPA UZANTISINDAN KURABİLİRSİNİZ
[Hidden content][Hidden content][Hidden content]
Premium Görüntüsü:
Ekli dosyayı görüntüle 11010
Öncelikle! Flex 3 indirmeniz gerekmektedir. Repo:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.(Orjinal reposundan indiriniz.)
Ardından yukarıda verdiğim linkten ipa dosyasını kurunuz.
Yazılı anlatım:
[Hidden content]
Resimli anlatım:
[Hidden content]
1 Teşekkürü çok görmeyin![]()
Rehber - iOS 14 için AppSync Unified - App Store Harici Uygulama Yüklemeuygulama olarak gözükmüyor ipa yı nasıl kuracağız orayı anlamadım hocam ios 14.2
yaptım fakat followers+ kurarken hata alıyorum iphone9,3 desteklemiyormuşRehber - iOS 14 için AppSync Unified - App Store Harici Uygulama Yükleme
Uygulama appstoredan kaldırıldı ipayı kurmak için konudakileri yap knk
Bu sorunun cevabını bilmiyorum işteyaptım fakat followers+ kurarken hata alıyorum iphone9,3 desteklemiyormuş
cihazım 7 ve 14.2 sürümünde nasıl yaparız?
sana zahmet reis teşekkür ederimBu sorunun cevabını bilmiyorum iştearaştırman lazım
nasıl hallettiğini yazar misin? Senin gibi yapamayan olursa kolaylık olur.6s iOS 11 kullanıcısıyım, kurmak istiyorum ama en az iOS 12 istiyor. 16 gb alanım var ve güncellemekte istemiyorum.Bunu nasıl hallederim?
Düzenleme: hallettim.
Tabii.nasıl hallettiğini yazar misin? Senin gibi yapamayan olursa kolaylık olur.
Bu olacak uygulama:Teşekkürler abd storeden followers kurabildim fakat flexde dediğiniz satırlar yok. Farklı versiyon mu anlamadım. Cihazım 6s plus 12.4 jb Aşağıdaki link mi? Birsürü followers varapp store link verseydiniz iyiydi keza burda verilen minimum os versiyon ios 13
Followers Plus + by Social Guide LLCZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Process kısmında hata alan arkadaşlar restart springboard yaparak tekrar deneyin.
Aslında flex fe buluta upload yapsanız da oradan inidirsek nasıl olur?
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benim ve arkadaşların verdigi ipayı kurmayı denedin mi?![]()
Link içimTeşekkür ederim fakan united states hesabı var bende ordan da inmedi.
İphonecake den link var mı acaba?
Yanlış uygulama knk dedigimiz uygulama bu degil.Teşekkürler abd storeden followers kurabildim fakat flexde dediğiniz satırlar yok. Farklı versiyon mu anlamadım. Cihazım 6s plus 12.4 jb Aşağıdaki link mi? Birsürü followers varapp store link verseydiniz iyiydi keza burda verilen minimum os versiyon ios 13
Followers Plus + by Social Guide LLCZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Process kısmında hata alan arkadaşlar restart springboard yaparak tekrar deneyin.
Aslında flex fe buluta upload yapsanız da oradan inidirsek nasıl olur?
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.