Repo alabilirmiyim ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hangi repo acaba ?
12.4 uyumlu Touchr tweaki var mı ? Bu yoksa bunun aynı işevini gören parmak izi sensöründen cihazın kilidini açıp kilitleyebileceğimiz güncel bir tweak var mı ?
Evet bu tweak çalışıyor ancak benim istediğim tek şey yok. Cihaz kilitli haldeyken fiziksel olarak home buton basmadan parmak izi sensörünü kullanarak açabilmek??FingerTouchReachabilityFix12 yayınlanmıştı amaZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.deneyin bi aynı görevi veriyormu bilmiyorum 12.4 uyumlu
virtualhome da vardı o özellik ama yeni versiyonu DVitualhome da yok , herhalde pil tüketimini arttırdığından koymadılar. Telefonu kaldırınca uyandıran tweak lerden birini yüklerseniz telefon uyandıktan sonra tuşa basmadan sadece parmak izinizi okutarak giriş yapabilirsiniz sanırımEvet bu tweak çalışıyor ancak benim istediğim tek şey yok. Cihaz kilitli haldeyken fiziksel olarak home buton basmadan parmak izi sensörünü kullanarak açabilmek??
Dediğiniz tweakler için bir örnek verebilir misiniz ?virtualhome da vardı o özellik ama yeni versiyonu DVitualhome da yok , herhalde pil tüketimini arttırdığından koymadılar. Telefonu kaldırınca uyandıran tweak lerden birini yüklerseniz telefon uyandıktan sonra tuşa basmadan sadece parmak izinizi okutarak giriş yapabilirsiniz sanırım
Telefonun 6s ve üzeriyse zaten bu özellik ios 12 ile geldi, Ayarlar>Ekran ve parlaklık>Uyandırmak için kaldırDediğiniz tweakler için bir örnek verebilir misiniz ?
Maalesef cihazım 5s??Telefonun 6s ve üzeriyse zaten bu özellik ios 12 ile geldi, Ayarlar>Ekran ve parlaklık>Uyandırmak için kaldır
Maalesef cihazım 5s
Arkadaslar bu ne hatasi ??
Arkadaslar bu ne hatasi ??
Wale it up sanırım, tam emin olmadım ama
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Finger Touch 2 (FingerTouch olarak bitişik de olabilir) Virtual Home'a en yakın tweak bu. IOS 12.2 ve 12.4 sorunsuz.12.4 uyumlu Touchr tweaki var mı ? Bu yoksa bunun aynı işevini gören parmak izi sensöründen cihazın kilidini açıp kilitleyebileceğimiz güncel bir tweak var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?