Downlocker ile deneyinMaalesef cihazım 5s??
Tweak o evet ama güncel değil inşallah yakın zamanda güncellenir ya da direkt touchr benzeri tweak yayınlanır çok alışmiştım o tweake yokluğunu baya hissediyorum
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Exstoklasörü açmadan klasörün içindeki gözüken küçük ikonları gözteren ismi neydi ? arkadaşlar
Finger Touch 2 (FingerTouch olarak bitişik de olabilir) Virtual Home'a en yakın tweak bu. IOS 12.2 ve 12.4 sorunsuz.
ReProvision tweakini kurdum ancak böyle hata alıyorum. Çözümü nasıl olacak ?Ekli dosyayı görüntüle 5605
GÜNCELLEME : Sorunu tweake başka bir Apple ıd tanıtarak çözdüm
Anladığım ben ne istediğinizi. Telefon kapalıyken home tuşuna dokunarak açılmasını diyorsunuz. Gerçi o da çok şarj yer sanırım.Onda da yok dediğim özellikGüncelleme yapılarak eklenir umarım
Anladığım ben ne istediğinizi. Telefon kapalıyken home tuşuna dokunarak açılmasını diyorsunuz. Gerçi o da çok şarj yer sanırım.
Cihaz sessizken telefon çaldığında titreşim olup olmamasını ayarlamak için kontrol merkezine kısayol ekleyebileceğim bir tweak var mı? Polus alternatifi gibi
Activator ile yapabiliyorsunuz istediğinizi.12.4 uyumlu Touchr tweaki var mı ? Bu yoksa bunun aynı işevini gören parmak izi sensöründen cihazın kilidini açıp kilitleyebileceğimiz güncel bir tweak var mı ?
Cydia dan kurduğumuz tweaklar ayarların içerisinde görünmüyor, acaba bunu nasıl yapabiliriz ?
Locallap store repodan çalışmadı arkadaşın iphone 6 plus 12.4 e yükledik satınalma yapmıyor. En basiti mackolik pro denedik olmadı. Ben kendi cihazıma biyerden deb indirip yükşemiştim o çalışıyor. Repodan hangisini yüklememiz lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?