Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Benim yüklediğim buydu locall ap store 1.4-4 repoya eklemeniz mümkünmü sorunsuz çalışıyor.
Filza ile yüklemiştim.
Repodaki 1.4-5 malesef maçkolikte çalışmadı ama tam hatırlayamadım ayarlardan açmamış da olabilirim. Tekrar denicem.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Alternatif ama varmı bilemiyorum..
Ekli dosyayı görüntüle 5642Ekli dosyayı görüntüle 5643
Teşekkür ederim. Zahmet verdim.repomuzdan .. yukleyip denedim..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Unc0ver sorunu ilginç. Ben böyle bir sorun yaşamadım. Bir de Appcake içine atıp, oradan kurmayı deneyin bakalım.Teşekkür ederim. Zahmet verdim.
————————
Öneri: Reprovision ile sorun yaşıyorum, extender deneyecektim ama sileo ve site reposundaki extender sürümleri aynı aycak site reposunda 12.4 uyumsuz olduğu halde sileo repoda uyumlu yazıyor. Yükledim ben sorun olmadan yüklendi. Uyumluluk düzeltilebilir.
———
Soru:1 İos12.4 uncover profilinde sorun yaşıyorum sertifika süresi bitmemesine karşılık iptal oluyor sizler nasıl bir yol izLiyorsunuz.
Extender ile denedim resign dedim sertifika silindiSürekli Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.dan yüklemek durumunda kalıyorum.
İpa dosyası var ama reprovision uzatmıyor
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
———
Soru 2: iphone 6 da kamerada live çekim modu İos12.4 için hangi tweak ı yüklersek gelir? Photoslive safe mod a atıyor.
çözümü: Camera tools 1.4 bigboss repo.
Forum Reposuna eklenebilir.
Filza içinden yüklesem dahi reprovision ile imzalayınca reprovision atıyor uygulama açılıyor ancak sertifika ne oluyor onu bilemiyptum. Ne zaman ki uncoveri siliyorum reprovision açılıyor. Appcake içinden yükleniyor ancak cihaz kapanıp açılınca yine iptal olmayacak mı? Appcake ile yükleyince reprovision da göremiyorum. Başka ayarımı var? Resmi aşağıya ekliyorum. Amacım bununla uğraşmamak kendi kendine halletsin.
Siz nasıl yapıyorsunuz bu sertifika işini? Her defasında silzee den. Uncover mi yüklüyorsunuz? Otomatik yöntemi yokmu? Teşekkürler.
Ben reprovision ile hiç sorun yaşamadım ancak hiç bir siteden bir şey kurmuyorum. Impactor ile pc'den atıyorum Unc0ver'ı. Tavsiyem tweakbox, ignition gibi yerler kullanmayın. Onların tweaklerinin neredeyse hepsi Cydia'da var(neredeyse diyorum çünkü hepsine tek tek bakmadım. İhtiyacım olanların hepsi vardı).Filza içinden yüklesem dahi reprovision ile imzalayınca reprovision atıyor uygulama açılıyor ancak sertifika ne oluyor onu bilemiyptum. Ne zaman ki uncoveri siliyorum reprovision açılıyor. Appcake içinden yükleniyor ancak cihaz kapanıp açılınca yine iptal olmayacak mı? Appcake ile yükleyince reprovision da göremiyorum. Başka ayarımı var? Resmi aşağıya ekliyorum. Amacım bununla uğraşmamak kendi kendine halletsin.
Siz nasıl yapıyorsunuz bu sertifika işini? Her defasında silzee den. Uncover mi yüklüyorsunuz? Otomatik yöntemi yokmu? Teşekkürler.
Statusbarda bağlantı hızını gösteren tweak? 12.4 varmı
RealCC - Denetim Merkezinden WIFI ve Hücresel Veriyi tamamen kapatır. SafariPLUS - Safariye ekstra ayarlar. ICleanerPro - Temizlik Aracı Ultrasound - Ses açma-kapama işlemine güzel bir görüntü ekliyor. Cocoatop - CPU yu neyin yediğini görebilirsiniz Shuffle - Ayarları kategorize eder. PencilChargingIndicator - Şarja taktıgınızda,düşük güç moduna girdiğinde güzel bir görüntü sunuyor ReProvision - Oto imza Youtube Patcher - Reklamalrı siler ve arkaplanda oynatmayı aktif eder. Highgraphics - Test ediyorum şuanda performans verdiği söyleniyor. TimeUnlockXI - Passcode'u o anki saat ile aynı yapıyor Axon - Güzel bir tweak ilk yüklediklerimden videolarını izleyin Unsub - Ziraat vb uygulamalarda jb gizliyor Minimalhostblockler - adblock Filza - Her jb yapılan cihaza şart. Locallapstore- Eskiden çok işlevseldi şuandada bir çok uygulamada calısıyor.Bedavaya uygulama içi satın alım. Pulltorespirng- ayarlardan respring yapabiliyorsunuz. applist Preferenceloader Rocketbootstrap
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
|
Merhaba emekleriniz için teşekkür ederim . Tapatalk pro için tweak varmı ? Reklamlar yüzünden sıkıntı yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?