Merhabalr iphone 6 kullanıyorum. Google , vodafone yanımda , google authenticator gibi uygulamalara ihtiyacım var . Sürümden dolayı kuramıyorum. Ulaşabileceğim bir apple cihaz ne yazık ki yok yardımlarınızı bekliyorum.
Merhabalr iphone 6 kullanıyorum. Google , vodafone yanımda , google authenticator gibi uygulamalara ihtiyacım var . Sürümden dolayı kuramıyorum. Ulaşabileceğim bir apple cihaz ne yazık ki yok yardımlarınızı bekliyorum.
Sanmıyorum. Arkadaşım çünkü eski cihazlardan apple uygulama üeeticileriyle anlaşmalı olduğu için sürüm uyuşmazlığı nedeniyle yüklemek imkansız ., maalesef ..
Eskiden iTools benzeri bir programla sürüm gereksinimini değiştirip yükleyebiliyorduk ama şuan oluyor mu bilmiyorum. Ya da o programların eski versiyon ipa dosyalarını sideloadly trollstore benzeri bir yöntem ile yüklemeyi deneyebilirsin.
Ayrıca josepH ustanın söylediği yöntemde oldukça mantıklı, deneyerek sonuçlara ulaşmaya çalış, kolay gelsin.