Jailbreak yapamıyorum

• Konbuyu başlatan ElCunq
  • Başlangıç tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 2K

ElCunq

Apple Sever
Konular
5
Arkadaşlar merhaba. Son sıkıntılardan sonra unc0ver i indirmeyi başardım. Ancak bu sefer de 5. adımda hata veriyor. Uçak modunda yapıyorum ve tuş kilidim de yok. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Ekli dosyalar

• F0620526-4985-4BAF-8AAC-315AA0B6D1AC.MP4
    6.7 MB
KS
KS

ElCunq

Apple Sever
Konular
5
bulunurken bir hata oluştu diyor... teli kapatıp açın 3 5 saniye beklyin öyle işlem ediniz.. uncover sürüm nedir

Unc0ver son sürümdür (5.0.1). Dediğiniz gibi telefonu kapatıp açtım 5 saniye sonra tekrar denedim aynı hatayı veriyor.

Reloading_Data

Jailbreaking
Elit Üye
Yeni Üye
Apple Sever
Konular
51
Arkadaşlar merhaba. Son sıkıntılardan sonra unc0ver i indirmeyi başardım. Ancak bu sefer de 5. adımda hata veriyor. Uçak modunda yapıyorum ve tuş kilidim de yok. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
3utools ile jailbreak yaparak sorunu çözebilirsin

by BasilBey

Yönetici
Moderatör
Elit Üye
Yeni Üye
Apple Sever
Adım
basri
Cihaz
iPhone 11 pro
Konular
147
Unc0ver son sürümdür (5.0.1). Dediğiniz gibi telefonu kapatıp açtım 5 saniye sonra tekrar denedim aynı hatayı veriyor.
Orjinal web sitesinden indirmeden başka sitelerden indirilince unc0ver sorun verebiliyor arkadaşım

KS
KS

ElCunq

Apple Sever
Konular
5

Reloading_Data

Jailbreaking
Elit Üye
Yeni Üye
Apple Sever
Konular
51
KS
KS

ElCunq

Apple Sever
Konular
5
bütün mesajları okudum ve anladığım kadarıyla un0ver iphone 6 desteğini çekmiş. Doğru mudur? Eğer doğruysa jailbreak yapamayacağım.

Checkra1n ile gün sonunda halletmeyi başardım unc0ver desteğini çekmiş o yüzden unc0ver kullanamayacağım checkra1n de bir sıkıntı çıkar mı

Son düzenleme:

Jannicez

Yeni Üye
Apple Sever
Konular
11
checkra1n şuanda en stabil jailbreak aracı ben uzum zamandır kullanıyorum bi sıkıntısı yok. Zaten şimdi flashla beraber jb yapmak 10sn sürüyor bence en mantıklısı checkra1n 👍👍

erdemsaid

Apple Sever
Konular
1
checkra1n şuanda en stabil jailbreak aracı ben uzum zamandır kullanıyorum bi sıkıntısı yok. Zaten şimdi flashla beraber jb yapmak 10sn sürüyor bence en mantıklısı checkra1n

Bana şu anda uncover daha stabil geliyor. Checkrain de şebeke çekiminde azalma problemi yaşadım. İki farklı cihazda da telefon daha az çekiyordu. Yine batarya daha çabuk bitiyordu. Şu anda uncover var. Şebeke problemim yok. Akşam yatmadan telefonu koyuyorum sabaha şarjı %4 azalmış oluyor ki bu bana göre mükemmel.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

KS
KS

ElCunq

Apple Sever
Konular
5
Bana şu anda uncover daha stabil geliyor. Checkrain de şebeke çekiminde azalma problemi yaşadım. İki farklı cihazda da telefon daha az çekiyordu. Yine batarya daha çabuk bitiyordu. Şu anda uncover var. Şebeke problemim yok. Akşam yatmadan telefonu koyuyorum sabaha şarjı %4 azalmış oluyor ki bu bana göre mükemmel.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
benim de şarjım hızlı bitmeye başladı checkra1n yapınca ama yapıcak bir şey yok hem unc0ver den daha stabil hem de en azından jb atabiliyorum bununla ama kullanmaya devam :)

Geri