ElCunq
Apple Sever
- Konular
- 5
bulunurken bir hata oluştu diyor... teli kapatıp açın 3 5 saniye beklyin öyle işlem ediniz.. uncover sürüm nedir
3utools ile jailbreak yaparak sorunu çözebilirsinArkadaşlar merhaba. Son sıkıntılardan sonra unc0ver i indirmeyi başardım. Ancak bu sefer de 5. adımda hata veriyor. Uçak modunda yapıyorum ve tuş kilidim de yok. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Orjinal web sitesinden indirmeden başka sitelerden indirilince unc0ver sorun verebiliyor arkadaşımUnc0ver son sürümdür (5.0.1). Dediğiniz gibi telefonu kapatıp açtım 5 saniye sonra tekrar denedim aynı hatayı veriyor.
Unc0ver i 3utools dan indirdim zaten sorun aynı.3utools ile jailbreak yaparak sorunu çözebilirsin
Cydia impactor ü başaramadığım için kuramıyorum. Impactor hata veriyordu kodu unuttum daha sonra tekrar deneyip burayı düzenlerimOrjinal web sitesinden indirmeden başka sitelerden indirilince unc0ver sorun verebiliyor arkadaşım
hiç bir yöntemle olmuyorsa bu konuyu inceleUnc0ver i 3utools dan indirdim zaten sorun aynı.
Cydia impactor ü başaramadığım için kuramıyorum. Impactor hata veriyordu kodu unuttum daha sonra tekrar deneyip burayı düzenlerim
bütün mesajları okudum ve anladığım kadarıyla un0ver iphone 6 desteğini çekmiş. Doğru mudur? Eğer doğruysa jailbreak yapamayacağım.hiç bir yöntemle olmuyorsa bu konuyu incele
checkra1n şuanda en stabil jailbreak aracı ben uzum zamandır kullanıyorum bi sıkıntısı yok. Zaten şimdi flashla beraber jb yapmak 10sn sürüyor bence en mantıklısı checkra1n![]()
benim de şarjım hızlı bitmeye başladı checkra1n yapınca ama yapıcak bir şey yok hem unc0ver den daha stabil hem de en azından jb atabiliyorum bununla ama kullanmaya devamBana şu anda uncover daha stabil geliyor. Checkrain de şebeke çekiminde azalma problemi yaşadım. İki farklı cihazda da telefon daha az çekiyordu. Yine batarya daha çabuk bitiyordu. Şu anda uncover var. Şebeke problemim yok. Akşam yatmadan telefonu koyuyorum sabaha şarjı %4 azalmış oluyor ki bu bana göre mükemmel.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.