mesutdinler
Apple Sever
- Konular
- 1
Denemeniz gerekİlk iwatch um var, bana uyar mi hocam ?
jailbreakşart. arkadaşım. ve 3.3 çıktı atacaklar şimdi buraya.Sıfırlayıp denedim ama bende bi değişiklik yok
iPhone ios 14 jailbreakli olduğu için yeni versiyon apple watch kullanamıyorum. Legizmo’nun yeni versiyonu işe yarar mı acaba?
Patreon uzerinden satin alabilirsinizLegizmo kincaid 4.0 versiyonu istiyor. Kredi kartıyla Satın almaya çalışıyorum ama Türkiye seçeneği çıkmıyor. Deb versiyonu olan var mı?
Patreon uzerinden satin alabilirsiniz
Patreon’da aylık düzenli ödeme yapıyorsunuz.
Sonrasinda uyeligi iptal edebiliyorsunuz.
İnternette deb dosyasi mevcut, buraya eklemek serbest mi bilemedim, mail birakirsaniz yollayayim.
mertkaya1215@hotmail.comSonrasinda uyeligi iptal edebiliyorsunuz.
İnternette deb dosyasi mevcut, buraya eklemek serbest mi bilemedim, mail birakirsaniz yollayayim.
yeni yukleme firsati buldum, henuz bi sorun olup olmadigini anlayamadim, size mail ile iletiyorum.mertkaya1215@hotmail.com
Bırakabilirsen çok iyi olur ve ek olarak ben farkli bir yerden deb dosyasi buldum yukledim ama bir hata aldim watchos 9.1 icin uygun degildir diye sonradan apple watch ile bagladim bildirimler vs geliyor ama resimleri eşleyemiyorum sizde de böyle bir sorun var mi?
internetten bir deb dosyasi buldum legizmoyu yukledim her sey guzel calisiyor ama fotograflari eşleyemiyorum elimdeki cihazlar ios 15.7.1 ve apple watch se watchos 9.1 herhengi bir şey yapabilirmiyimSonrasinda uyeligi iptal edebiliyorsunuz.
Çok teşekkür ederim daha önce didgim gibi bir tane deb dosyasi yukledim ve her sey ise yariyor hemen hemen bir resim eşleyemedim bu arttiginiz ipa dosyasinda resim esleyebiliyormuyuz kullandiniz mi? Ve tekrardan teşekkür ederimwatchos 9 için bunu yükleyiniz..Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ve cihazim jailbreakliinternetten bir deb dosyasi buldum legizmoyu yukledim her sey guzel calisiyor ama fotograflari eşleyemiyorum elimdeki cihazlar ios 15.7.1 ve apple watch se watchos 9.1 herhengi bir şey yapabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?