İşinize yararsa 4.1 deb mevcut. Şu an bunu kullanıyorum.Legizmo Kincaid 4.1.2 versiyonu elinde olan var mı acaba?
Merhaba 4.2.4 sürümüLegizmo Kincaid 4.2.2 versiyonu çıktı. Elinde olan var mı arkadaşlar?
Hocam bendede aynı durum mevcut siz nasıl çözdünüz ben satın almak istiyorum ama alamıyorum..:Legizmo kincaid 4.0 versiyonu istiyor. Kredi kartıyla Satın almaya çalışıyorum ama Türkiye seçeneği çıkmıyor. Deb versiyonu olan var mı?
En son sürümü nasıl bulabiliriz hocam ?
Hocam önceden kullanıyordun galiba benim telefon ip7+ ve en son watchos 8 destekliyor ben watchos 9’a yükseltmek istiyorum nasıl yapılıyor bilmiyorum valla çok araştırdım da hiç bulamadım nasıl yapılıyor çok kısa anlatabilir misin rica etsemEn son sürümü nasıl bulabiliriz hocam ?
BURDAKİNİ İNDİRİN. arkadaşlarİşinize yararsa 4.1 deb mevcut. Şu an bunu kullanıyorum.
Kullanımına dair bir video mevcut mu hocam bilmiyorum nasıl yapılacağını daBURDAKİNİ İNDİRİN. arkadaşlar
basitmi hocam nsıl edileceginie dair resim veyavideo varsa seviniriz arkadaşlar için.İşinize yararsa 4.1 deb mevcut. Şu an bunu kullanıyorum.
Çok iyi olur valla yükseltmek istiyorum da bende cihazım desteklemiyor watchos 9’ubasitmi hocam nsıl edileceginie dair resim veyavideo varsa seviniriz arkadaşlar için.
Hocam Filza ile kurdum deb’i respring dedim ama ana ekrana düşmedi rootless jb var dopamine iOS 15.8.1 iphone7+yeni dosyalar eklendi kincaid hem jupiter ..
Tekrar denedim ama yine düşmüyor ana ekranıma uygulama olarakyeni dosyalar eklendi kincaid hem jupiter ..
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.