Normalde kullanamamamız lazım aslında. Deneyim bakalım. Birazdan haber veririm.ben de imza sorunu yaşadığım için kendimce bu şekilde düşünüp dediğinizi yaptım fakat cihazı kapatıp açmaya korkuyorum tekrardan giremem diye. Bu şekilde imza problemi olmayabilir ama reboot olunca kullanamayabiliriz
Bende cihaz kapanma sorunu hiç olmuyor mesela. Eve geldiğimde ipad genelde %30-40 civarı oluyor. Telefon da 6S ve powerbank kullanıyorum. Bir de eğer 2 cihazda aynı apple id ile imzalıyorsanız, Reprovision kabul etmiyor. Tek apple id tek cihaz. En azından bende böyle oldu ve açıklamasında 2 cihaz kabul etmediğini yazıyor free sürümünde.Dediğiniz şekilde anlamı yok. cihaz kapanıp açılınca uygulama çalışmaz. Mecbur imzalamanız gerek.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende cihaz kapanma sorunu hiç olmuyor mesela. Eve geldiğimde ipad genelde %30-40 civarı oluyor. Telefon da 6S ve powerbank kullanıyorum. Bir de eğer 2 cihazda aynı apple id ile imzalıyorsanız, Reprovision kabul etmiyor. Tek apple id tek cihaz. En azından bende böyle oldu ve açıklamasında 2 cihaz kabul etmediğini yazıyor free sürümünde.
Bir hesap ile giriş yaptım sonrasında unc0ver add yazan yere bastım ve sonrasında ayarlarsan tekrar güvene gelip tıkladım ayarlara girmiş olduğum hesabım geldi ama sonra tekrar ReProvision a giriş yapamıyorum tıkladığımda atıyor bu normal mi arkadaşlar
Cudiaya giriyorum ama Reprovision ve uncover girilmiyorcydia ? giriyormu? uncover giriyormu?
Uncover yüklü ama açılmıyor silip tekrar mı indirmek gerekiyorTamam şimdi son kez appcake inikse appcake den uncover indirin tamamdır inmemişse appcake indir cydia dan @Memoo1905
Uncover yüklü ama açılmıyor silip tekrar mı indirmek gerekiyor
Arkadaşlar imzaladığımda Uncover 7 gün gösteriyor bu normal mi?
Arkadaşlar şimdi ben 3utools ile uncyi atıp cydiayı aktif ettim ama bir türlü imzalayamadım reprovisiyon ile imzalamaya çalışsam direk 7 gün yapıyor ama uncye bastığım anda girmiyor bu konu hakkında yardım edermisiniz
Orjinal reposundan yükleyince sıkıntı kalmadı arkadaşlarReProvision tıkladığımda uygulamadan atıyor arkadaşlar çözüm bilen var mı acaba?
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.