icleaner pro + ayar dosyaları tüm dosyaları cydia dahil. sil.. düzelecek repolar orjinal haline gelecek ilk kuruluma.İşte sorunum tam olarak o. Onu silemiyorum. Cydia içerisinde silmem imkansız çünkü silme işareti çıkmıyor. Ben de filza ile sildim. Daha sonra kaynakları yenilediğimde silinmiş gözüküyor. Tekrar yenileme yaptığımda yeniden hortluyor
Ayar dosyalarına nereden ulaşabilirim acaba bir türlü göremiyorumicleaner pro + ayar dosyaları tüm dosyaları cydia dahil. sil.. düzelecek repolar orjinal haline gelecek ilk kuruluma.
Sildim ama düzelmedi
ya baba cydia kaldırdıgında tüm repolar gider.. orjinaller kalır... bir resim bile vermiyorsunki çözüm bakalım böyle gider soru cevapSildim ama düzelmedi
Telegram hesabı oluşturdum video çektim atacaktım bir baktım düzeldiya baba cydia kaldırdıgında tüm repolar gider.. orjinaller kalır... bir resim bile vermiyorsunki çözüm bakalım böyle gider soru cevapZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.gruba yazın.. çözüm için
Magsafe 4.2 de çalışırmı
Merhaba arkadaslar,
floatingdock plus 13 iOS 14.2 de calismiyor, bunun güncellenmesi ne zaman gelir? Veya buna benzer bir uyulama tweak daha var mi? iPhone 6s kulaniyorum. Ipad gibi menüsü olsun istiyorum ve picture in picture modu olsun.
saygilar
Biraz önceye kadar ben de benzer sorunu yaşıyordum ama az önce oldu. Ara ara deneyin düzelecektirHocam ben tweaki güncelleme istedi güncellemeye bastım güncellemedi sonra silip tekrar güncel halini yükleyeyim dedim sildim gene güncellemedi ve hata verdi
Nasıl çözebilirim bunu ?
Not: Filza var
Peki denicem saolun dönüt içinBiraz önceye kadar ben de benzer sorunu yaşıyordum ama az önce oldu. Ara ara deneyin düzelecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?