wolfsschanzeee
Apple Sever
- Konular
- 0
Konuyu açmadan önce araştırdım ve oradaki yöntemleri denememe rağmen repo içerisindeki tweakler aktif olmadı bu ilk sorunumda.
ikinci sorun ise; trappledestek sitesine bağlanmaya çalıştığımda sertifika hatası ve güvenlik sorunu gibi bazı kısıtlamaları almam ve sorunu aşmam gerekti.
repo ile ilgili yaşadığım sorunun ekran görüntülerini ekliyorum.Ekli dosyayı görüntüle 12535
teşekkür ederim, dün kardeşimde belirtti durumu. İyi forumlar..DNS servar değişti.. kapalıysdı bu yüzden .. yarım saat önce aktif oldu Repomuz SSL yenilendi .. kullanabilirsiniz.
İsim o kadar çağrıştırıyor ki tekrar tekrar sormak istedim. Tekrar teşekkür ederim cevabın için.@Normadia,
Faceid ios 14.4 üzeri Checkra1n malesef çalıştırmazsın Checkra1n çözüm üretemedi .. bu nasıl üretecek arkadaşım Checkra1n yazılımcılar çözecek yeni güncellemeyle beklemelisiniz
Orjinal reposu Fouad’s repo oradan indirebilirsinizPekala hocam. Öncelikle onlinenotify i yükleyebilir misiniz rica etsem.
onlinnotify lisans etmez.. yükleyemez. eklentisiyle .. repomuzdan indiriniz.. lifpa.com/repo repo.trappledestek.com açık satenOrjinal reposu Fouad’s repo oradan indirebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?