zoruoynayan
Apple Sever
- Konular
- 8
herkese hayırlı akşamlar telefonum xs Max iOS 13.3 yüklü maalesef tweakclaner ile temizleyeyim dedim tweakleri sildi respring yaptı telefon açıldı Cydia dışında bütün tweakler silinmişti.telefonu kapatıp tekrar açayım dedim birdahaki açamadım elma logosu geliyor 1 dakikadan fazla kalıyor ekranda kapanıp tekrar geliyor.bütüm sürümlerin shsh2 kaydı var acaba aynı sürüme restore edebilirmişim yardımcı olursanız çok sevinirim herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum
13.3.1 e yükselttim mecburen yinede çok sağol kardeşimVe sen kardeşim özelden bana ulaş yardımcı olayım ,
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende bu tweakclaner temizledim maalesef bir daha telefonum açılmadı elmada kaldı ve maalesef 13.3.1 yapmak zorunda kaldım jb gittı kimseye bu tweakclaner tafsıye etmiyorum shsh kayıt var ama nasıl yapilacagini bilmiyorum araştirdim detayli video bulamadim yardımcı olan olursa çok memnun kalırım daha doğrusu kalırız belki benim gibi çok insan var
Aynen kardeş şimdi bekle ki 13.3.1 yeni Jailbreak yayinlansın shsh kayısı diyip duruyorlar aldık da ne oldu jailbreakli telefon olması gerekiyor muş Ne anladım ben bundan
arkadaşlar elinde iphone 7 ios 13.0 ipsw dosyası apple da yok ipsw de yok elinde olan var mı shsh kaydım 13 de var çünkü
3utools indir orda olmasi gerek Flash&JB bölümünde. kendim bakamiyorum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?