dreguleryuz
Apple Sever
- Konular
- 6
Hayırlı bayramlar arkadaşlar ben kurdum tweak i ama olmadı bende sürüm 11.4 beta 3 cihaz iPhone x
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayırlı bayramlar arkadaşlar ben kurdum tweak i ama olmadı bende sürüm 11.4 beta 3 cihaz iPhone x
Az sonra yeniden repoya ekliyoruz bu defa sıkıntısız çalışıyor ufak bir problem vardı halletdim
Repodaki deb dosyası yenilendi. Kaynakları yenileyip eskisini kaldırıp yeniden kurabilirsiniz..
I% de yeni kimliği oluşturmadım, evde 2-3 cihaz var, aktif olarak I7 kullanıyorum. Bazen geçiş yaparım dedim, olmuyor.
Bu süreyi uzatan bir tweak var mı?
Merhaba Hocam,
Ben zaten bu ayarları denedim fakat benim istediğim ses kalitesini değil sesi arttırmak. Telefonumdaki mp3 leri dinlerken ki aldığım ses yüksekliği ile spotify daki aynı degil daha kısık. Bu sesi nasıl arttırırım onu araştırıyorum.
Bende zaten bir özellik var mi demedim ki ses yukselten bir tweak var mi dedim hatta volume amplifier isimli daha önceden bir tweak oldugunu suan buna benzer tweak olup olmadigini sordum. Siz kendiniz spotify ayarlarini copy paste yapmaya başladınız. O kadar sey yazdiniz ama ben halen ses yukseltme ile alakali spotify icin ya da iphone geneli icin bir tweak olup olmadigi ile ilgili cevap vermediniz. Umarım bilen birisi vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?