Reprovision imza da sıkıntı var , kullanılan hesapla da ilgili. Bir kimlikleimzalarken diğeri ile imzaladığında uygulama açılmıyor.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Parolanızı devre dışı bırakıp denermisinizHiç bir şekilde olmuyor maalesef. unc0ver açılıp hemen kapanıyor...
Uncover dan yükleme yapamayan arkadaşlar parolanızı kapatıp denermisiniz
Kendisi ile jealbreak yapamayanlar için önerim parolalarını kapatıp denemeleriUncoverdan ? Derken kendisinini yoksa tweakmi
Ben bu Reprovision a hiç bir şekilde giriş yapamıyorum
Ben bu Reprovision a hiç bir şekilde giriş yapamıyorum
reprovisionda son sürüm yüklü ve pwnden replovisiondan yükleme yaptım benim ıd ile sonra ayarlardan güven dedim uygulama girmeye çalıştım girip atıyor gene yapamadım jb şuan aktif galiba ıd de sıkıntı var galiba Impactor ile yaptığımız zaman ordan kendi ıd giriyordun reprovisiondada kendim ıd ını giriyordun zaman sıkıntı olmuyordu ama imza ile alakalımı anlamadım bende 3tools ile sıkıntı yok ama oda 6 gün sonra bitiyor represionla imzayı yükseltmeye çalışsan zamanda uncyi açıp kapatıyor
Ben artık reprovision uda sildim. İmpactorlada ugrasmiyorum. Telefon kapanip acilirsa tweakboxdan yukleyip jb yapiyorum daha sonra siliyorum.
Sizde bu yöntem güvenli mi?
reprovisionda son sürüm yüklü ve pwnden replovisiondan yükleme yaptım benim ıd ile sonra ayarlardan güven dedim uygulama girmeye çalıştım girip atıyor gene yapamadım jb şuan aktif galiba ıd de sıkıntı var galiba Impactor ile yaptığımız zaman ordan kendi ıd giriyordun reprovisiondada kendim ıd ını giriyordun zaman sıkıntı olmuyordu ama imza ile alakalımı anlamadım bende 3tools ile sıkıntı yok ama oda 6 gün sonra bitiyor represionla imzayı yükseltmeye çalışsan zamanda uncyi açıp kapatıyor
çok tweak yükledim ya yaklaşık 5 gündür telefonu kapatmıyordum jb gitmesin diyeEn son hangi tweakı yüklediysen ondan olabilir pc den 3u tools ile library mobilesubstrate dynamiclibraries içerisinden silin ya da jb yi aktif etmeden uncover ayarından tweak ayarını i pasif yapın sonra cydia dan silin.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Unc0ver ayarlardan load tweak pasif edip cydia aktif edip hangi tweak yüklüyse kaldırın sonra re jaikbrak deyinçok tweak yükledim ya yaklaşık 5 gündür telefonu kapatmıyordum jb gitmesin diye
Bütün tweaklarımı kaldırayımUnc0ver ayarlardan load tweak pasif edip cydia aktif edip hangi tweak yüklüyse kaldırın sonra re jaikbrak deyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?