Bütün tweaklarımı kaldırayım
Dediğinizi yaptım oldu bütün tweaklar gitti ama napalım ? teşekkür ederim ?EN SON ne yüklediyseniz... bu sorunu yapmaktadır.. yada load ttweak pasif edip tweak cleaner 12 indirip temizlik edin...
evet onu yaptım zaten ama hani reprovision son iki gün kala kendisi imzalıyordu ya onu kast ettim işteCydia aktif ama uncover açılmıyorsa .. Appcake ile uncover indirp filza ile açıp sag köseden yükleyin.. aktif oluıcak AppSync Unified (NO A12 SUPPORT bu yüklü olsun mutlaka
başka hesapla girdim reprovisiona onuda kabul etmedi nasıl yapacam bilemiyorum zırt pırt 3utoolstan mı yükleyecem unu yi
nasıl yani 3toolsile uncyi indirim tlfone sonra o indirdiğim uncyi silmişim appcakedekini yüklem yerine mi geçsin öyle oluyor mu çakışma olmaz mı3utolls ile attığınızda mailsiz yapar sonra appcake ile Uncover indir deyin masa üstüne değişsin sonra reprovision ile 7 gün olur sonra imzalama edebilirsin bitmeden gün
nasıl yani 3toolsile uncyi indirim tlfone sonra o indirdiğim uncyi silmişim appcakedekini yüklem yerine mi geçsin öyle oluyor mu çakışma olmaz mı
Yaptım üzerine yükleme yapmıyor hocam bir türlü imzayı atamadım yaw 3utoolstan uncyi tlfona aktardım sonra appcakeden indirdim yükle dedim yüklenmiyor diyor o 3toolstan attığımı sildim AppCake den yükle diyorum gene yükleme yapmıyor hata veriyorevet olmaz denendi .. arkadaşım..
Yaptım üzerine yükleme yapmıyor hocam bir türlü imzayı atamadım yaw 3utoolstan uncyi tlfona aktardım sonra appcakeden indirdim yükle dedim yüklenmiyor diyor o 3toolstan attığımı sildim AppCake den yükle diyorum gene yükleme yapmıyor hata veriyor
Şuan sıkıntı var galiba hepsinde ben iosninjadan indirdim ozaman bana imza olarak 170 gün vermişti sonra kendiliğinden gitti ninjadan indirmeye çalıştım olmadı 3.6.3 versiuon diyor bu versiyon yok en son versiyon 3.5.6 appcakedende sıkıntı var şuan ve sizin gönderdiğiniz sitedede aynı yapıyor yükleme yaptı ama açılma olmuyorZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.burdan telden deneyin..
Hocam tuş kilidini kapatın, uçak moduna alın bir de öyle deneyinArkadaşlar dün ben de telefonu kapatıp açmak zorunda kaldım. Sonrasında elimdeki unc0ver çalışmamaya başlayınca 3utools kullanarak indirdim. Şimdi de 5. adıma gelince reklam verip jb atılırken sorun oluştu diyor yardımcı olabilir misiniz?
zaten öyle yapıyorum 2 aydır falan tuş kilidim yok. v4.3.1 yükleyebilsem telefonuma olacağını düşünüyorum ama cydia impactor ile de yükleyemiyorumHocam tuş kilidini kapatın, uçak moduna alın bir de öyle deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?