TeşekkürlerMerhaba arkadaşlar sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz
* Gizli metin: alıntı yapılamaz. *
TeşekkürlerMerhaba arkadaşlar sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz
ThxMerhaba arkadaşlar sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz
tweak dediği yellowpages tweakı kardeşim appstore türkiyeden kaldırıldı truacaller zaten Türkiyede yasaklı servere bağlanmaya izin vermez bu yellowpages serverlerini kullanıyor olay bu tek başına bir hükmü yok dediğin truacallerinemeğine sağlık. yıllardır bilinen bir yöntem bu zaten. yeni bir şey zannetmiştim. ayrıca bu bir tweak değil appstore de bulunan bir program.
TşkMerhaba arkadaşlar sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz
SağolMerhaba arkadaşlar sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz
Teşekkürler.Emeğinize sağlıkMerhaba arkadaşlar sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz
Tesekkurler.Merhaba arkadaşlar sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. **
Merhaba arkadaşlar sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz
Bugün tweakı kurdum sonrasında gelen aramalarda telefonda takılma oldu ve aramaları cevaplayamadım muhtemelen hala tam olarak çalışmıyor.Merhaba arkadaşlar sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz
SüperrrMerhaba arkadaşlar sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz
Merhaba arkadaşlar sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?