İbrahimmmmm
Apple Sever
- Konular
- 3
İpa yı başka yerden indirip kur her ipa yı kurmayabilirArkadaşlar bende ipa kurdu ama açılmıyor işlemi aynı şekilde yaptım yardım ederseniz çok sevinirim
De nada señorMuchísimas gracias , funciona perfectamente.
Üstüne tıkla çıkar de filza ile akalalı olsa gerek görüntüde ipa aslı zipPc'de indirince deb, telefonda indirince neden sadece tek bir tane ipa dosyası çıkıyor anlamış değilim.
Link ölmüşgeçici oalrak çalışması süper oldu.. teşekkürler abi .. eline sağlık
Appcake,panda vb uygulamalarla cihazdan IPA kurabilirsiniz.Diger türlü pcye ihtiyaç var,3utools ile kurabilirsiniz.Arkadaşlar merhaba, appsync’yi kurdum. İpa dosyasını indirdim kurmak için ne yapmam gerek? Uygulamaya tıkladığım zaman direk kurulmuyor. Cydia’ya da aktaramıyorum.
Appcake,panda vb uygulamalarla cihazdan IPA kurabilirsiniz.Diger türlü pcye ihtiyaç var,3utools ile kurabilirsiniz.
Bağlantıda herhangi bir sorun bulunmuyor.Link ölmüş
Evet geçersiz oluyor,rica ederimTeşekkür ederim, önceden appcake kurmama izin vermiyordu. Linkte verilen appsync uygulamasını kurduktan sonra sorunsuz olarak kurabildim ve uygulama yükleyebildim. Bir sorum daha olacak kullandığım checkra uygulaması ile yapılan jailbreak alet kapatılıp açıldığında geçersiz mi oluyor?
Tşk.
AppSync Unified Nedir, Ne İşe Yarar?
Bir iOS cihazına imzasız, sahte veya geçici imzalı IPA paketlerinin yüklenmesine izin vermek için kullanılan bir tweaktir. Yüklü uygulamaların sürümünü düşürmek veya klonlamak için de kullanılabilir.
iOS 14 harici sürümlerde zaten direkt Cydia üzerinden Appsync'i indirip kullanabiliyordunuz ancak iOS 14'ü resmi olarak desteklemediği için çalışmıyordu. Şimdi sizlere nasıl yapabileceğinizi göstereceğim.
UYARI : Cihazınızda Jailbreak olmalı, Filza File Manager kurulu olmalıdır.
1. ADIM Aşağıdaki bağlantıyı kullanarak dosyayı indirin. (62.23 KB)
Bağlantı : [Hidden content]
2. ADIM: İndirdiğiniz ZIP dosyasını Filza'ya gönderin.
3. ADIM: ZIP dosyasının üstüne bir kere basın, içinden iki tane DEB dosyası çıkacak.
4. ADIM: Gelen iki DEB dosyasının da sırasıyla üstüne basın ve sağ üstteki Yükle tuşuna basarak yükleyin, ardından Respring atın.
Bu işlemden sonra istediğiniz IPA dosyasını cihazınıza kurabilirsiniz
Teşekkürler
AppSync Unified Nedir, Ne İşe Yarar?
Bir iOS cihazına imzasız, sahte veya geçici imzalı IPA paketlerinin yüklenmesine izin vermek için kullanılan bir tweaktir. Yüklü uygulamaların sürümünü düşürmek veya klonlamak için de kullanılabilir.
iOS 14 harici sürümlerde zaten direkt Cydia üzerinden Appsync'i indirip kullanabiliyordunuz ancak iOS 14'ü resmi olarak desteklemediği için çalışmıyordu. Şimdi sizlere nasıl yapabileceğinizi göstereceğim.
UYARI : Cihazınızda Jailbreak olmalı, Filza File Manager kurulu olmalıdır.
1. ADIM Aşağıdaki bağlantıyı kullanarak dosyayı indirin. (62.23 KB)
Bağlantı : [Hidden content]
2. ADIM: İndirdiğiniz ZIP dosyasını Filza'ya gönderin.
3. ADIM: ZIP dosyasının üstüne bir kere basın, içinden iki tane DEB dosyası çıkacak.
4. ADIM: Gelen iki DEB dosyasının da sırasıyla üstüne basın ve sağ üstteki Yükle tuşuna basarak yükleyin, ardından Respring atın.
Bu işlemden sonra istediğiniz IPA dosyasını cihazınıza kurabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?