Paylaşım için teşekkür
AppSync Unified Nedir, Ne İşe Yarar?
Bir iOS cihazına imzasız, sahte veya geçici imzalı IPA paketlerinin yüklenmesine izin vermek için kullanılan bir tweaktir. Yüklü uygulamaların sürümünü düşürmek veya klonlamak için de kullanılabilir.
iOS 14 harici sürümlerde zaten direkt Cydia üzerinden Appsync'i indirip kullanabiliyordunuz ancak iOS 14'ü resmi olarak desteklemediği için çalışmıyordu. Şimdi sizlere nasıl yapabileceğinizi göstereceğim.
UYARI : Cihazınızda Jailbreak olmalı, Filza File Manager kurulu olmalıdır.
1. ADIM Aşağıdaki bağlantıyı kullanarak dosyayı indirin. (62.23 KB)
2. ADIM: İndirdiğiniz ZIP dosyasını Filza'ya gönderin.
- Bağlantı: * Gizli metin: alıntı yapılamaz. *
3. ADIM: ZIP dosyasının üstüne bir kere basın, içinden iki tane DEB dosyası çıkacak.
4. ADIM: Gelen iki DEB dosyasının da sırasıyla üstüne basın ve sağ üstteki Yükle tuşuna basarak yükleyin, ardından Respring atın.
Bu işlemden sonra istediğiniz IPA dosyasını cihazınıza kurabilirsiniz
Tüm bağlantılar çalışıyor. Bir sorun göremedim. Repo bağlantısından repoyu indirdikten sonra oradan AppSync'i cihazınıza kurabilirsiniz. Sizin cihazınızda başarılı bir şekilde çalışmazsa "Bu yöntem bende çalışmadı, ne yapabilirim" kutucuğuna basıp bilgi alabilirsiniz.Yükleyemiyorum indirme linki çıkmıyor
Tutu box link atabilirmişsiniz rica etsemTweak: AppSync Unified
Version : 84.0
Repo:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Açıklama: İmzasız / fakesigned iOS uygulamaları kurma yeteneğini etkinleştirir. AppSync Unified, yüklü uygulamaları düşürmek veya klonlamak, tasarlanan IPA'ları (çoğu zaman emülatörlerini) indirmek ve ayrıca Xcode kullanarak iOS uygulamalarının geliştirilmesine yardımcı olmak için kullanılabilir.
Bu sürüm, iOS 5.0 - 14.4
ile uyumludur
Elınıze saglık
AppSync Unified Nedir, Ne İşe Yarar?
Bir iOS cihazına imzasız, sahte veya geçici imzalı IPA paketlerinin yüklenmesine izin vermek için kullanılan bir tweaktir. Yüklü uygulamaların sürümünü düşürmek veya klonlamak için de kullanılabilir.
TRappleDestek Repo'dan iOS 14 destekli sürümü cihazınıza kurabilirsiniz.
- Repo Bağlantısı :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.UYARI : Çalışmadıysa öncelikle kurulan dosyaları kaldırın. Yoksa çakışma yapacaktır.
Cihazınızda Jailbreak olmalı, Filza File Manager kurulu olmalıdır.
1. ADIM Aşağıdaki bağlantıyı kullanarak dosyayı indirin. (62.23 KB)
2. ADIM: İndirdiğiniz ZIP dosyasını Filza'ya gönderin.
- Bağlantı : * Gizli metin: alıntı yapılamaz. *
3. ADIM: ZIP dosyasının üstüne bir kere basın, içinden iki tane DEB dosyası çıkacak.
4. ADIM: Gelen iki DEB dosyasının da sırasıyla üstüne basın ve sağ üstteki Yükle tuşuna basarak yükleyin, ardından Respring atın.
Bu işlemden sonra istediğiniz IPA dosyasını cihazınıza kurabilirsiniz
İos 14.4 kadar uyumlu yazılıyor da. İos 14.4 sürümünde jailbreak henüz yok ki varsa örneğin checkrain da yok
Tşkgeçici oalrak çalışması süper oldu.. teşekkürler abi .. eline sağlık
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.