AppSync Unified

Paylaşım için teşekkür

Yükleyemiyorum indirme linki çıkmıyor

Yükleyemiyorum indirme linki çıkmıyor
Tüm bağlantılar çalışıyor. Bir sorun göremedim. Repo bağlantısından repoyu indirdikten sonra oradan AppSync'i cihazınıza kurabilirsiniz. Sizin cihazınızda başarılı bir şekilde çalışmazsa "Bu yöntem bende çalışmadı, ne yapabilirim" kutucuğuna basıp bilgi alabilirsiniz.

Benim bir sorum olacak bu appsync bende bir süre sonra işini yapmıyor. Önceden kurduğum ipa lar çalışıyor ama yeni indirdiğimi kurarken hata veriyor. Ama aynı ipa iPhone da kuruluyor iPad de kurulmuyor. Cihazı yeniden başlatıp yine jailbreak yaptım durum aynı bir fikri olan var mı? Tweak i de yeniden kurdum çözüm olmadı.

Verdiği hata failed to verify code signature of....
Şeklinde.

Bu arada cihaz iPad Pro 11 inç iOS 13.5 unc0ver.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tutu box link atabilirmişsiniz rica etsem

İos 14.4 kadar uyumlu yazılıyor da. İos 14.4 sürümünde jailbreak henüz yok ki varsa örneğin checkrain da yok

Elınıze saglık

İos 14.4 kadar uyumlu yazılıyor da. İos 14.4 sürümünde jailbreak henüz yok ki varsa örneğin checkrain da yok

14.6 a kadar jailbreak var.. betalalara bile arkadaşım.. Checkra1n aracı ne amaçla yorum yapıyorsunuz anlamadım ama neyse..

iOS 14.6 uyumluluk eklendi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…