- Adım
- Devrim
- Meslek
- Güvenlik
- Cihaz
- iPhone 13 Pro Max
- Konular
- 1,198

Dağların tepesine, eşkıyanın alnına, kızların kalbine ölümsüz Mehmetçik yazacağım.
* Merhaba ben bahriyeliyim liman liman gezerim, aklıma eser kız tavlarım aklıma eser gemi temizlerim.
Dünyanın hiç bir yerinde yoktur ki, senin kadar cesaretli, senin kadar şerefli bir asker. Atam izindeyiz.
* Bu ülke seninle gurur duyuyor. Asker mesajları ( Asker Hazır / SMS Mesajları ) Vatanı görevinde başarılar. Adam olmak adına son şansını da iyi değerlendirmeni dilerim.

* Gece nöbetlerinde beni aklına getirmemeye çalış. Uyurken üstlerine yakalanmanı istemem.

* Spora gidememekten yakınıyordun ya. İŞte spor senin ayağına geldi. İyi değerlendir.
* Bu söyleyeceklerimi aklından çıkarmamaya çalış: "Ay akşamdan ışıktıııır?"
* Vatan sana emanet. Göster kendini. (yine de çok sivrilmemeye çalışırsan senin için daha hayırlı olacak galiba.)
* Sen askerdeyken buraları bize emanet. Otomobilinin anahtarlarını vermeyi düşünmez misin? Arada bir çalıştırmam içi tabi
* O güzel askerlik anılarını anlatacağın günleri sabırsızlıkla bekliyorum! Sen yeter ki çabuk gel, ben dinlemeye razıyım
* İlk başlarda kaç gün kaldı yerine kaç gün geçti diye sayarsan senin için daha kolay olacaktır. Gel teskere gel. Gönlümüz seninle.
* Aşkım yatağın, sevgim yorganın, yüreğim yastığın olsun, asker ocağında rahat uyu bitanem.
* Şafak değil sensizlik beni acıtan! Seni çok özledim bitanem...