denedim hocamda açıldıgında direkZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bunu dene birde.
Garip farklı bir bilgisayarda denermisin.denedim hocamda açıldıgında direk
error: unkown filesystem.
entering recscue> mode
grubresruce>
gibi kodlar çıkıyor
Merhaba arkadaslar, söyle bir broblemim var. Iphone X checkrain jailbreak yapmistim, cydiadan safeshotdownu uyguladim. Dün gece Jarj etmeyi unutmusum ve telefon devamli recovery modusda. iTunes da restore etmeye calisdim olmadi hata 40013 geliyor. Telefon tuslarindan da olmiyor. Telefon kapandi...
farklı bir bilgisayarda deniyorum aynı usb intel işlemci ile oluyorda amd ryzenda olmadıGarip farklı bir bilgisayarda denermisin.
iphone 8 xr içinde geçerli mi 14.8Hocam @DeliTurK video yapmıştı verelim
Youtubede indirme linkleride mevcut
Bölüm linki; Videolu Anlatımlar
bu bölümde videolara girip bakabilirsin
2-iPhone X e jailbreak yapıldığında face ıd kullanabilir miyim kullanılıyorsa normal ayarlardan mı yoksa ekstra tweak ile mi?
Face id çalışmaz tweak ile idareten yapabilirsin... videosu var..
1-iPhone X e jailbreak yapabilir miyim ve hangi yöntemi önerirsiniz?
Videolar verdim yapabilirsin.
3-aksi kötü bir şey olduğunda Succession ile temizleyebilir miyim destekliyor mu sorun olur mu önerir misiniz?
DESTEKLER 14.8 E KADAR.. + Semirestore 11 ilede yapma imkanı var.. yeni sürüm repomuzda var.
iPhone X 14.8 yüklü jailbreak yapmak istiyorum ama yapmalımıyım önerir misiniz?
Öneririm özgürlüğün tadı .. ama kulanıma baglı.. yüklenmeden gereklileri yükleyin..
geçerli degildir.. A12 bionic işlemci .. malesef. X VE AŞAĞI cihazlar içindir.iphone 8 xr içinde geçerli mi 14.8
İphone 7 sürüm 14.4. checkra1n 12.0.4 ile deniyorum windows üzerindenTelefon nedir .. acaba birde sürümüz nedir yanlış zamanlı işlem ettiğiniz için olabilir .. tuşlar önemli .
start butonu geliyor. sonrasında telefon otomatik dfu moda alıyor kendini. herneyse belirtilen işlemleri yapıyorum. en son ses kısma butonuna basılı kalan kısımdan sonra device vs diyor. yüklenme ekranı geliyor yani. ama bir türlü telefona düşmüyor o ekran. telefona yüklenmiyor öyle takılıp kalıyor@reverans, start butonu gelmesi gerekli 7 lerde dfu moda gerek yok 0.12.4 ile Allow işaretleyin okadar.
Farklı checkra1n sürümlerini denediniz mistart butonu geliyor. sonrasında telefon otomatik dfu moda alıyor kendini. herneyse belirtilen işlemleri yapıyorum. en son ses kısma butonuna basılı kalan kısımdan sonra device vs diyor. yüklenme ekranı geliyor yani. ama bir türlü telefona düşmüyor o ekran. telefona yüklenmiyor öyle takılıp kalıyor
Denedim hepsinde sonuç aynıFarklı checkra1n sürümlerini denediniz mi
ben ubuntu üzerinden chrackra1n son sürüm kullanarak ios 14.8 sürümünü iphone 7 de jailbreak yapabiliyorum bulunduğun ios sürümüyle alakalı sorun olabilir pc ye bağladığın port veya kabloda sorun olabilir 3.0 portunu kullanın kullandıysanız 2.0 deneyin. ubuntu işletim sisteminiz güncel değil ise onu güncelleyiniz.Denedim hepsinde sonuç aynı
bu sürüme wndows üzerinden jb yapabilirim farklı bir yöntemleben ubuntu üzerinden chrackra1n son sürüm kullanarak ios 14.8 sürümünü iphone 7 de jailbreak yapabiliyorum bulunduğun ios sürümüyle alakalı sorun olabilir pc ye bağladığın port veya kabloda sorun olabilir 3.0 portunu kullanın kullandıysanız 2.0 deneyin. ubuntu işletim sisteminiz güncel değil ise onu güncelleyiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?